Betoncoating Epoxy Shield

10 Product(en)
Filter producten

Betonnen vloeren lijden aan slijtage door het gevolg van zwaar vracht, voet- en voertuigverkeer.
Na het aanbrengen van Rust-Oleum Epoxy Shield is een vloer beschermd tegen stofvorming, het morsen van vloeistof, chemicaliën en verkeersbelasting.

Rust-Oleum® EpoxyShield maakt het verven van een vloer eenvoudig. Een snelle productkeuze staat voorop want in drie simpele stappen kiest u de perfecte vloercoating. Het verwerken van deze vloercoatings is erg eenvoudig. Technische kennis is amper vereist. De duurzaamheid van de coatings zijn maximaal. Er kan gekozen worden uit drie belastingsniveaus die zorgen voor een veelzijdig concept.

Rust-Oleum Epoxyshield is leverbaar in diverse kleuren en door het instrooien van een anti-slip korrel en/of decoratieve epoxy chips kan de vloer naar wens anti-slip of decoratief gemaakt worden.

Voorbereiding vloer:

Na het voorbereiden van de vloer met de Rust-Oleum EpoxyShield REINIGER/ONTVETTER is de vloer klaar om geschilderd te worden. Rust-Oleum EpoxyShield REINIGER/ONTVETTER is een gebruiksklare reiniger/ontvetter voor vloeren.

Oneffenheden worden bijgewerkt met Rust-Oleum EpoxyShield BETONREPARATIEMORTEL. Deze wordt o.a. gebruikt voor het opvullen van scheuren, gaten en andere beschadigingen in beton.
En scheuren kunnen eenvoudig gevuld worden met de Rust-Oleum EpoxyShield Betonscheurenvuller. ideaal voor kleine en/of smalle scheuren en gaten in beton. 

Wilt u de vloer eerst in de primer schilderen? Kies dan voor de Rust-Oleum Primer 3333. Deze primer bied een uitstekende hechting tussen o.a. beton en de afwerklaag.

Afwerking Vloer:

Kies in drie eenvoudige stappen het beste product voor uw vloer.

1. Rust-Oleum EpoxyShield SEALER is de oplossing tegen stofvorming op uw vloer.

2. Rust-Oleum EpoxyShield 5200 ULTRA is een sneldrogende, 1 – component vloercoating. Rust-Oleum EpoxyShield ULTRA is goed bestand tegen lichte tot middelzware belasting en vloeistoffen zoals olie, koelvloeistof en diesel.

3. Rust-Oleum EpoxyShield 5300 MAXX bied maximale bescherming in 1 laag.
Deze Rust-Oleum EpoxyShield 5300 MAXX  is een gebruiksvriendelijke 2K epoxy vloercoating met een uitstekende hechting. Deze coating is goed bestand tegen slijtage als gevolg van voetverkeer, voertuigen, chemicaliën en water

Liever een alles-in één-pakket; kies dan voor de Rust-Oleum Garagevloer coating. In dit pakket zit alles wat u nodig heeft voor het schilderen van de vloer, zelfs een handige instructie dvd.