Rust-Oleum CombiColor Original metaalverf voordelig online kopen doe je hier!

Rust-Oleum CombiColor Original metaalverf kan rechtstreeks op roest aangebracht kan worden. Het verwijderen of voorbehandelen van de roestplek is dus niet nodig. Bovendien is het aanbrengen van één verflaag al voldoende voor een duurzaam dekkend resultaat. Het metaal blijft door de verf langdurig beschermt tegen roest. Koop deze Rust-Oleum coatings in een verfblik of spuitbus en breng de verf aan met een kwast, roller of airless spuit. Kies voor een hoogglans, zijdeglans, matte, metallic, smeedijzer of hamerslag afwerking. Naast de metaallak, zijn er ook primers en verdunners in het assortiment opgenomen.

Rust-Oleum CombiPrimer Primers

Rust-Oleum CombiPrimer Anti-roest biedt optimale bescherming tegen roest. Gebruik de primer op onbehandeld metaal of staal waarvan de roest reeds met de hand is verwijderd. Kies voor de rode primer wanneer je een donkere deklaag aan wilt brengen en voor grijs bij een lichte deklaag. Voor lastig bereikbare plekken is er de Rust-Oleum CombiPrimer Anti-roest spuitbus.

Rust-Oleum CombiPrimer Hechtprimer is een supersterke hechtprimer voor op gladde oppervlakken als aluminium, rvs en andere metaalsoorten. Breng de hechtprimer met een kwast, roller of spuitbus aan of gebruik de Rust-Oleum CombiPrimer Hechtprimer spuitbus. De primer geeft een transparante blauwe waas op de ondergrond die al na 30 minuten overschilderbaar is. Door het enorme rendement van maar liefst 35 m2 per liter heb je maar weinig primer nodig.

Rust-Oleum CombiColor spuitbus verf

Spuitbus verf is ideaal wanneer je lastig bereikbare ondergronden wil schilderen. Wil je roest op een klein of moeilijk bereikbaar oppervlak verwijderen? Of wil je blank metaal of hout beschermen tegen roest? Gebruik dan de Rust-Oleum CombiColor spuitbus. Ideaal voor het bijwerken van kleine plekjes op bijvoorbeeld decoratief hekwerk in de tuin.

Rust-Oleum CombiColor Smeedijzer en Hamerslag verf

Naast de regulier Rust-Oleum lakken uit deze lijn, bestaat er ook speciale Rust-Oleum smeedijzer en hamerslag verf. Met deze lak geef je geroest of ongeroest metaal een smeedijzer of hamerslag afwerking. Verwijder de ergste roest eerst met de hand voordat je de coating aanbrengt. Wie een smeedijzer effect in zwart of groen wenst, kiest voor de Rust-Oleum CombiColor Smeedijzer coating. Deze grondverf en deklaag in een biedt ultieme bescherming tegen roest. Voor een hamerslag effect kies je voor de Rust-Oleum CombiColor Hamerslag verf. Ook deze verf is goed bestand tegen roest door de roestwerende pigmenten. Voor het bijwerken van kleine of lastig bereikbare plekken is de Rust-Oleum CombiColor Hamerslag spuitbus verf de best keuze. De hamerslag verf van Rust-Oleum is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Rust-Oleum metaalverf met hoogglans afwerking

Rust-Oleum CombiColor Hoogglans is een metaalverf met superieure bescherming tegen roest. Eén laag van deze grondverf en lak in een is al voldoende en kan zelfs direct over roest aangebracht worden. Kies voor een van de vele verfkleuren en RAL-kleuren of kies voor de Rust-Oleum CombiColor Hoogglans op kleur gemengd.

Rust-Oleum CombiColor zijdeglans metaalverf

Deze Rust-Oleum coating is ook verkrijgbaar met een zijdeglans afwerking. De glansgraad van deze verf is vergelijkbaar met die van de bekende Hammerite verf. Kies voor Rust-Oleum CombiColor Zijdeglans in RAL 9005 of RAL 9010 of ga voor Rust-Oleum CombiColor Zijdeglans op kleur gemengd.

Matte metaalcoating van Rust-Oleum

Matte verf is tegenwoordig erg populair. Vandaar dat er ook een Rust-Oleum CombiColor Mat verkrijgbaar is. Deze grondverf en lak in een beschermd oppervlakken net zo goed tegen roest als zijn glanzende alternatieven. Bovendien kan ook deze coating rechtstreeks op roest worden aangebracht. 

Rust-Oleum metallic verf

De hoogglansvariant van deze verf is tevens verkrijgbaar in metallic kleuren. Ga voor het ultieme glanseffect met deze hoogglans verf in metallic goud. Ga voor de Rust-Oleum CombiColor Hoogglans Goud metallic verf.

Rust-Oleum CombiColor Thinner

De verven uit deze serie kunnen niet met een normale verfverdunner worden verdund, omdat ze direct over roest geschilderd kunnen worden. Een normale thinner heeft deze eigenschap niet. Daarom is er de Rust-Oleum 7301 CombiColor Verdunner. Daarnaast is er voor de hamerslag verf de speciale Rust-Oleum 7302 CombiColor Verdunner Hamerslag. Deze thinners zijn makkelijk te schenken en kunnen gemakkelijk opnieuw worden afgesloten met de schroefdop.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »