Rust-Oleum NOXYDE kopen doe je bij Verfwebwinkel. Deze hoogwaardige, geavanceerde en gebruiksvriendelijke coating beschermt metalen oppervlakken langdurig tegen corrosie. De unieke formule op waterbasis presteert beter dan alle andere metaalcoatings op de markt. Bovendien biedt deze professionele metaalcoating een ongeëvenaarde roestbescherming. En dat met een minimale inspanning. Rust-Oleum NOXYDE en Pegarust zijn zelfs geschikt voor een omgeving in de hoogste corrosiebelastingcategorie C5-M!

Rust-Oleum NOXYDE

Rust-Oleum NOXYDE is de perfecte watergedragen coating voor metalen daken. Deze metaalcoating is een begrip in de markt door zijn ongeëvenaarde roestbescherming en extreem lange levensduur. Wanneer je de metaalverf aanbrengt, is het oppervlak voor meer dan vijftien jaar beschermd in de hoogste corrosiebelastingcategorie C5-M volgens ISO 12944! Water en uv-straling krijgen geen kans om het oppervlak te laten slijten. Ook onderroest wordt met dit systeem voorkomen.

Doordat deze metaalcoating uit slechts één component bestaat, hoef je geen losse primer en topcoat aan te brengen. Dit maakt dit systeem een stuk voordeliger en bovendien beter presterend dan ingewikkeldere polyurethaan-systemen op de markt. Het systeem is 200% elastisch, waardoor de coating gewoon meebeweegt als het metalen dak krimpt en uitzet. Met zijn uitstekende hechting beschermt deze metaalcoating het metalen oppervlak jarenlang.

Rust-Oleum NOXYDE is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder een aantal veelgebruikte RAL-kleuren. De metaalcoating is het beste airless te verspuiten, maar aanbrengen met een kwast of roller is ook mogelijk. In onderstaande video is te zien hoe simpel het is om metalen daken op duurzame wijze te renoveren met deze coating.

 

 

Rust-Oleum NOXYDE Pegarust

Rust-Oleum NOXYDE Pegarust is de oplosmiddelhoudende variant van de reguliere coating. Pegarust kan, in tegenstelling tot de reguliere coating, worden toegepast bij koude temperaturen tot 0°C en op vochtige oppervlakken. Deze metaalcoating is net als de watergedragen variant een primer en topcoating in een. Hij voldoet bovendien net als de variant op waterbasis aan de zwaarste klasse voor corrosiewering C5-M volgens ISO12944. Een metaalcoating die langdurige bescherming biedt tegen de elementen en niet scheurt of afbladdert!

Rust-Oleum NOXYDE Peganox

Speciaal om met een roller of kwast aan te brengen, is er de Rust-Oleum NOXYDE Peganox. Deze 1-component coating op waterbasis is geoptimaliseerd voor het aanbrengen met kwast of roller. De metaalcoating zorgt voor een elastische, waterdichte en corrosiewerende laag op de metalen ondergrond.

Rust-Oleum NOXYDE bestellen

Rust-Oleum NOXYDE bestellen doe je online bij Verfwebwinkel. We hebben de voordelen van dit systeem nog een keer overzichtelijk op een rij gezet:

  • Langdurige corrosiewering
  • Voorkomt onderroest en verdere verspreiding van roest
  • Zorgt ervoor dat vocht niet doordringt tot het oppervlak
  • Beschermt ook randen en klinknagels
  • Biedt uitstekende bescherming tegen scheuren en afbladderen
  • Bestaat uit slechts één component en is daardoor eenvoudig te verwerken
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »