Sigma schakelverf, de totaaloplossing voor grote verfklussen buitenshuis. De eigenschappen van deze verfsoort maken het mogelijk direct op onbehandeld (niet eerder geverfd) hout, metaal en stenen ondergronden te verven en een dekkend resultaat te behalen.

Sigma schakelverf: één-pot-systeem

Behaal sneller resultaat met een schakelverf van Sigma. Je brengt tegelijkertijd een grondverf en een lak aan waardoor je met één handeling een dekkend eindresultaat kunt behalen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat schakelverf ook vaak het één-pot-systeem of systeemverf wordt genoemd onder schilders. In het ene blik verf zit meteen alles wat je nodig hebt en daarmee bespaar je tijd en kosten voor de aanschaf van verf, want losse blikken grondverf (voorlak) en lak kosten vaak meer dan één pot schakelverf.

De voordelen van schakelverf van Sigma

  • Met één blik verf kan je aan de slag
  • Vochtregulerende verf
  • Dekt vaak in één laag
  • Bij lage temperatuur te gebruiken
  • Bestand tegen uv-licht

Schakelverf is uitermate geschikt voor nieuw en vochtig hout. De vochtregulerende eigenschap, ookwel bekend onder de noemer 'open systeem' maakt het mogelijk dit hout te verven terwijl het niet (helemaal) droog is, het hout kan blijven ademen en het vocht trekt er later nog uit.

Gebruik schakelverf niet voor oppervlakten binnenshuis, omdat het gebrek aan zonlicht op den duur tot verkleuring kan leiden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »