Het uitgebreide assortiment Sikkens grondverf bestel je hier online. Het assortiment grondverf bestaat uit verschillende typen grondverf. Met de Sikkens Rubbol primers creëer je de perfecte basis voor een professioneel verfsysteem. Kies de grondverf die bij jouw klus past en koop deze populaire grondverf voordelig online.

Sikkens Grondverf: voor iedere situatie de perfecte Rubbol primer

Net als de Sikkens verf om de grondlaag mee af te lakken, wordt Sikkens grondverf verkocht onder de naam Sikkens Rubbol grondverf. Sikkens Rubbol primer (hout primer) is er in diverse soorten voor het gronden en voorlakken van diverse ondergronden binnen en buiten.

Zo gebruik je buiten bijvoorbeeld de Sikkens Rubbol Primer voor een uitstekende hechting en vulling. Deze primer geeft een lage eiglans. Voor een glanzend effect gebruik je juist de Sikkens Rubbol Primer Extra. Bij Sikkens vind je altijd een geschikte primer voor jouw schilderklus!

Gebruik de Sikkens Rubbol BL Primer gemakkelijk op diverse ondergronden binnen en buiten dankzij de lange open tijd. Wordt het oppervlak intensief gebruikt? Kies dan voor de huidvet resistente Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer.

Speciaal voor het gronden en schilderen van metaal is er de Sikkens Redox-lijn. Op zoek naar een goede, matte hechtlaag voor op (metalen) ondergronden buiten? Kies dan voor Sikkens Redox AC Multi Primer RAL 9001.

Wie meerdere grond- of verflagen op één dag wil aanbrengen, kiest voor de Sikkens Rubbol Primer Express. Dit is de snelst drogende Sikkens grondverf voor buiten die je al binnen 3(!) uur kunt overschilderen.

Sikkens Rubbol Primer: uitstekende hechting op diverse ondergronden buiten

Sikkens Rubbol Primer is de vochtregulerende buitengrondverf voor een perfecte hechting en vulling. Deze primer zorgt voor een hoge dekking op verschillende ondergronden, waaronder geveltimmerwerk en voorbehandelde kunststoffen en metalen. Bovendien is de verflaag goed schuurbaar. Gebruik deze Sikkens grondverf met een buitentemperatuur tussen de 5˚C en 30˚C.

Sikkens Rubbol Primer Extra: de beste grondverf voor onderhoudsschilderwerk

Sikkens Rubbol Primer Extra biedt de perfecte ondergrond voor onderhoudswerkzaamheden. Deze halfglanzende grondverf geeft een extreem glanzende afwerking en heeft een hoge dekkracht. Hij is goed schuurbaar en heeft een uitstekende vulling. Door de goede vochtregulering, is deze grond- en voorlak de perfecte basis voor diverse ondergronden buiten. De ideale Sikkens primer voor een hoogglans systeem.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer: de huidvetbestendige Sikkens primer

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is een tegen huidvet en krassen bestande hoogglanslak voor binnen en buiten. De primer kent een uitstekende hechting, vult goed en heeft een hoge dekkracht. Deze primer behoort tot de Sikkens EcoSure producten. Dit zijn de meest duurzame producten uit het Sikkens assortiment. De perfecte combinatie van de topkwaliteit van Sikkens en een zo laag mogelijke milieu-impact. Combineer met Sikkens Rubbol BL Rezisto High Gloss, Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin of Sikkens Rubbol BL Rezisto Semi-Gloss voor het beste resultaat.

Sikkens Rubbol BL Primer: voor een zeer goede hechting binnen en buiten

Sikkens Rubbol BL Primer is een watergedragen, matte, onverzeepbare grondverf die je zowel binnen als buiten kunt toepassen. Deze primer hecht zeer goed op zowel onbehandeld hout, kunststof en beton als op bestaande verflagen. Door de lange open tijd is deze grondverf gemakkelijk verwerkbaar. De snelle droging en doorharding zorgen ervoor dat de Rubbol PL Primer al na ongeveer 5 uur overschilderbaar is.

Sikkens Redox AC Multi Primer RAL 9001: de ideale hechtprimer voor metaal

Sikkens Redox AC Multi Primer RAL 9001 is de ideale hechtprimer voor op allerlei (metalen) ondergronden buiten. Denk hierbij niet alleen aan aluminium, staal en koper, maar ook aan kunststof en plexiglas. Deze matte primer op basis van acrylaathars is goed overschilderbaar met diverse alkydharsproducten.

Sikkens Rubbol Primer Express: de snelst drogende Sikkens grondverf voor buiten

Sikkens Rubbol Primer Express is de snelst drogende buitengrondverf van Sikkens. Na ongeveer 3 uur is deze primer al overschilderbaar. Ideaal wanneer je meerdere lagen op één dag wilt aanbrengen. Deze grondverf hecht perfect op kaal hout of goed geschuurde en gereinigde oude verflagen. Door zijn vochtregulerende eigenschappen is deze primer weervast.

Aanbieding grondverf?

Alle verf op Verfwebwinkel.nl wordt met korting aangeboden. Desalniettemin vinden we het leuk ook extra korting te geven in de vorm van Sikkens grondverf aanbiedingen. Check dus regelmatig ons productaanbod voor primer aanbiedingen van Sikkens.

Sikkens primer voor slecht hechtende oppervlakten?

Metalen en kunststoffen materialen kennen een slechte hechting met grondverf. Wij raden bij deze oppervlakten het gebruik van zogenoemde hechtprimer aan. De beste optie zijn de Sikkens hechtprimers uit het Sikkens Redox multiprimer assortiment. Ook voor buitengebruik is een multiprimer aanbevolen.

De Rubbol lijn is uitermate geschikt voor het aanbrengen van een dekkende grondverf voor hout.

Bestel het uitgebreide assortiment Sikkens grondverf hier online

De exclusieve grond verf van Sikkens onderscheidt zich van grondverf van andere merken door haar complete assortiment. Voor iedere schilderklus is er een speciale Sikkens grondverf verkrijgbaar. Of je nu binnen of buiten wilt schilderen met een kwast of roller: het kan allemaal met de Sikkens Rubbol primers! Op wat voor ondergrond je ook wilt schilderen, je bestelt de gebruiksklare Sikkens grondverven hier online. Sikkens voordelig kopen doe je bij Verfwebwinkel.nl!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »