Filter

Filters

Klaar

Sikkens grondverf bestellen

6 Product(en)
Sorteer op:

Het uitgebreide assortiment Sikkens grondverf bestel je hier online. Het assortiment grondverf bestaat uit onder andere:

  • Sikkens Grondverf
  • Sikkens BL Primer
  • Sikkens Rubbol Primer

Met deze verschillende typen grondverf legt u de basis voor een professioneel verfsysteem. Kies de grondverf die bij jouw klus past en koop deze populaire grondverf online.

Sikkens Grondverf

Sikkens grondverf is er in diverse soorten. Gebruik de Sikkens Rubbol BL Primer gemakkelijk op diverse ondergronden binnen en buiten. Wordt het oppervlak intensief gebruikt? Kies dan voor de huidvet resistente Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer. Buiten gebruik je de Sikkens Rubbol Primer. Voor een supersnelle droging kies je buiten voor de Sikkens Rubbol Primer Express. Voor een glanzend effect gebruik je juist de Sikkens Rubbol Primer Extra. Bij Sikkens vind je altijd een geschikte primer voor jouw schilderklus!

Sikkens Rubbol BL Primer

Sikkens Rubbol BL Primer is een watergedragen, matte grondverf die je zowel binnen als buiten kunt toepassen. Deze primer hecht zeer goed op zowel onbehandeld hout, kunststof en beton als op bestaande verflagen. Door de lange open tijd is deze grondverf gemakkelijk verwerkbaar. Na ongeveer een uur is de Rubbol PL Primer al droog en na 5 uur is hij overschilderbaar.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is een tegen huidvet bestande hoogglanslak voor binnen en buiten. Deze primer behoort tot de Sikkens EcoSure producten. Dit zijn de meest duurzame producten uit het Sikkens assortiment. De perfecte combinatie van de topkwaliteit van Sikkens en een zo laag mogelijke milieu impact.

Sikkens Rubbol Primer

Sikkens Rubbol Primer is de buitengrondverf voor een perfecte hechting en vulling. Deze primer hecht uitstekend op verschillende ondergronden, waaronder geveltimmerwerk en voorbehandelde kunststoffen en metalen. Gebruik deze Sikkens grondverf met een buitentemperatuur tussen de 5˚C en 30˚C.

Sikkens Rubbol Primer Express

Sikkens Rubbol Primer Express is de snelst drogende buitengrondverf van Sikkens. Na circa 3 uur is deze primer al overschilderbaar. Deze grondverf hecht perfect op kaal hout of goed geschuurde en gereinigde oude verflagen. Door zijn vochtregulerende eigenschappen is deze primer weervast.

Sikkens Rubbol Primer Extra

Sikkens Rubbol Primer Extra biedt de perfecte ondergrond voor onderhoudswerkzaamheden. Deze halfglanzende grondlak geeft een extreem glanzende afwerking en hoge dekkracht. Hij is goed schuurbaar en geeft een uitstekende vulling. Perfect voor diverse ondergronden buiten.

Specificaties Sikkens grondverf

De exclusieve grondverf van Sikkens onderscheidt zich van grondverf van andere merken door de volgende eigenschappen:

  • Zowel voor binnen als buiten
  • Gebruiksklaar
  • Verwerkbaar met kwast en rolborstel
  • Voor op diverse ondergronden

Assortiment Sikkens grondverf

Bekijk het brede assortiment Sikkens grondverf hier online.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »