Bestel Sikkens voorstrijk voordelig online bij Verfwebwinkel. Hier profiteer je van korting tot wel 40%! De primers van Sikkens zijn ideaal om onbehandelde steenachtige muren binnen en buiten mee te behandelen. Zo creëer je de perfecte ondergrond voor de Sikkens muurverf. Met de verschillende soorten voorstrijk uit het assortiment van Sikkens klaar je iedere klus in een handomdraai. Selecteer de juiste voorstrijk voor jouw klus en bestel je primer online.

Sikkens voorstrijk: voor iedere schilderklus een primer

Sikkens voorstrijk is er in verschillende varianten. Sikkens Alphacryl Pure Primer SF is een dekkende primer voor de binnenmuren. Je leest het goed, een voorstrijk en primer in één. Sikkens Alpha Muurfix is een watergedragen voorstrijk voor binnen. Liever een voorstrijkmiddel dat ook buiten gebruikt kan worden? Kies dan voor de Sikkens Alpha Aquafix. Ook deze primer fixeert licht poederende ondergronden en vermindert de zuiging van de ondergrond.

Sikkens Alphacryl Pure Primer SF: de ideale voorstrijk voor binnenmuren

Sikkens Alphacryl Pure Primer SF is het perfecte voorstrijkmiddel voor binnenmuren. Het zorgt voor een uitstekende hechting op onbehandelde ondergronden, zoals pleisterwerk en beton. Bovendien heeft deze voorstrijk een sterk isolerend vermogen. Zoek je naar voorstrijk latex op stucwerk, dan is dit het product dat je moet vinden. 

Gebruik deze primer voor een goede hechting en perfecte dekking van de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF muurverf. Hiermee creëer je een compleet Sikkens Alphacryl verfsysteem wat resulteert in het mooiste en gladste resultaat.

Sikkens Alphacryl Pure Primer SF behoort tot de EcoSure producten van Sikkens. Dit zijn de meest duurzame producten uit het assortiment. Dit voorstrijkmiddel is dan ook oplosmiddelvrij.

Sikkens Alpha Muurfix: voorstrijkmiddel dat de ondergrond egaliseert

Sikkens Alpha Muurfix zorgt ervoor dat binnenmuurverf beter hecht. Dit watergedragen voorstrijkmiddel vermindert de zuiging van het oppervlak om glans- en kleurverschil te voorkomen. Vervolgens kan de muur worden afgewerkt met een dispersiemuurverf, zoals Sikkens Alphatex SF.

Sikkens Alpha Muurfix kan ook worden gebruikt op spuitpleister of voor het voorbehandelen van een ondergrond voor behang - men noemt dit ook wel het voorlijmen van stucwerk of betonnen muren. 

Verschil tussen voorstrijken en voorlijmen?

Het verschil tussen voorstrijken en voorlijmen zit hem in het einddoel. Bij voorstrijken is het doel het verzadigen van de muur zodat de verf die er nog op aangebracht moet worden niet onnodig verspild wordt door de zuigende werking van de muur. Bij voorlijmen wordt er ook voorstrijk aangebracht, maar nu om behangpapier aan vast te plakken.

Voorstrijken stucwerk 

Wil je stucwerk voorstrijken voor schilderen dan moet je er eerst voor zorgen dat de stucmuur volledig behandeld wordt met een sneldrogend voorstrijkmiddel. Hierna kan je de verf/latex aanbrengen.

Sikkens Alpha Aquafix: de voorstrijk voor binnen en buiten

Ga je buiten met muurverf aan de slag?

Dan kun je de ondergrond beter voorstrijken met Sikkens Alpha Aquafix. Dit voorstrijkmiddel kan namelijk zowel binnen als buiten worden toegepast.

Sikkens Alpha Aquafix vermindert de zuiging van sterk zuigende ondergronden. Ook fixeert het licht poederende ondergronden. Daarmee is het de perfecte voorstrijk voor onregelmatige- en sterk zuigende ondergronden. 

Sikkens Alpha Aquafix voorstrijk op hout aangebracht? Schilder het oppervlak dan af met een dispersiemuurverf.

Bestel Sikkens voorstrijk voordelig online bij Verfwebwinkel

Sikkens voorstrijk onderscheidt zich van andere merken voorstrijkmiddel doordat het de zuiging sterk vermindert. Ook het fixeren van de ondergrond zorgt voor een betere hechting. De watergedragen formules zorgen er bovendien voor dat de primers reukarm en duurzaam zijn.

Bekijk hier het uitgebreide assortiment Sikkens voorstrijkmiddelen online en profiteer direct van korting tot 40%!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »