Het brede assortiment Farrow & Ball buitenverf bestel je bij Verfwebwinkel

Het assortiment bestaat onder andere uit:

  • Farrow & Ball Exterior Eggshell
  • Farrow & Ball Exterior Masonry
  • Farrow & Ball Full Gloss

Farrow & Ball buitenverf

Alle Farrow & Ball verven zijn watergedragen én milieuvriendelijk. Hierdoor is deze buitenverf ook veilig voor kinderen en dieren. Met deze verschillende soorten verf van Farrow & Ball ben je in een handomdraai klaar met verven. Kies de buitenverf kleur die bij jouw tuin past en bestel de populaire Engelse verf eenvoudig online.

Farrow & Ball Exterior Eggshell buitenlak met eierschaalglans op waterbasis

Farrow & Ball Exterior Eggshell is een geschikte buitenverf voor op hout en metaal. Deze zorgt voor een duurzame, licht glanzende afwerking van hout en metaal in het exterieur. Je kunt met deze verf kozijnen, dakgoten en hekwerk of schuttingen schilderen. Je buitenschilderwerk blijft tot wel 6 jaar lang mooi zonder dat de verf schilfert of de kleur vervaagt. Het is een schimmelwerende en waterafstotende verf doordat de verf ademt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over houtrot of roest.

De matte Farrow & Ball Exteroir Masonry voor buitenmuren

Farrow & Ball Exterior Masonry is de buitenverf voor het schilderen van metselwerk. Met een glansgraad van slechts 2% is deze verf extreem mat! Deze super duurzame buitenverf is ijzersterk. Hij schilfert, scheurt, verkalkt en vervaagt niet tot wel 15 jaar lang! Bovendien ademt deze muurverf, waardoor hij water- en schimmelwerend is. Farrow & Ball Exterior Masonry is verkrijgbaar in 107 verfkleuren.

Farrow & Ball Full Gloss voor een mooie hoogglans

Voor een hoogglans effect op hout of metaal gebruik je Farrow & Ball Full Gloss. Deze verf zorgt namelijk voor een glansgraad van 95%. Deze Farrow & Ball buitenverf is bestand tegen afbladderen, schilferen, kleurverbleking, is waterdicht, vuilbestendig, afwasbaar en sneldrogend! Je hebt met deze Farrow & Ball producten de keuze uit 132 buitenverf kleuren! 

Waarom Farrow & Ball buitenverf?

De Engelse buitenverf van Farrow & Ball onderscheidt zich van andere merken doordat hij:

  • Perfect waterbestendig is
  • Kleurvervaging tegengaat
  • Gemakkelijk afwasbaar is
  • Niet gaat schilferen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »