Bestel je Avis product voordelig bij Verfwebwinkel

Avis staat bekend om hun uitstekende reputatie, die verworven is met haar producten en is nu hét merk voor specialistische coatings. Dit merk heeft geen massaproducten in haar leveringsprogramma maar staat bekend om hun innovatieve producten. Dit merk staat vooral bekend om hun:

  • Probleemoplossers
  • Blanke lak
  • Aluminiumlak

Probleemoplossers van Avis

Naast lak zijn er ook probleemoplossende producten in het assortiment te vinden, ten eerste de Avis Siliconenverwijderaar. Avis Siliconen Verwijderaar is een vloeibare oplossing die verhard en niet-verharde kitten veilig en doeltreffend verwijdert en een ruim aantal oppervlakten siliconenvrij maaktAvis Siliconen Verwijderaar is een vloeibare oplossing die gebruikt wordt om de ondergrond volledig siliconenvrij te maken. Ten tweede de Avis Anti-siliconenvloeistof. Avis Anti-Siliconen Vloeistof voorkomt kratervorming en visogen, geeft een beter resultaat en kan aan vrijwel alle oplosmiddelhoudende lakken en vernissen worden toegevoegd, zowel binnen als buiten.

Blanke lak

Er zijn 2 soorten blanke lak in het assortiment te vinden, namelijk de Aqua PU en de Polyurethane. Dit zijn beide blanke, kras- en stootvaste vernissen voor op hout voor binnengebruik.

De Polyurethane is uitermate geschikt voor trappen, deuren en keukenkastjes. Deze lak is bedoeld als verduurzaming op alle houtsoorten, zowel massief als gefineerd.
De lak kan voor zowel nieuw als bestaand hout worden gebruik. Ten slotte is de lak te gebruiken op bestaande, goed schoongemaakte en ontvette vernislagen.

Voor bescherming en verfraaiing van houtwerk van bijvoorbeeld meubels, tafelbladen, panelen, vensters en deuren kun je de Avis Aqua PU gebruiken . Dit is een waterverdunbare, 1-komponent, transparante, niet vergelende blanke lak op basis van een PU-acrylaat.
De Aqua PU lak is bestand tegen vocht, (drink) alcohol, gebruikelijke huishoudreinigingsmiddelen, koffie, thee en wijn. De lak is niet bestand tegen langdurige waterbelasting op horizontale delen. Het voordeel van de Aqua PU is dat deze niet vergelend en sneldrogend is.

Aluminiumlak

Met de Aluminiumlak creëer je in een handomdraai een metaal look in en om huis. Kies de AVIS Aqua Aluminiumlak voor binnen en de AVIS Aluminiumlak op terpentine-basis voor binnen en buiten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »