Filter

Filters

Klaar

Little Greene Buitenverf

4 Product(en)
Sorteer op:

Fan van Little Greene en wilt u er het liefste heel uw huis mee schilderen? Dat kan!!

Little Greene heeft namelijk ook hele fijne buitenverf in het assortiment. Milieuvriendelijke en duurzaam net als de binnenverf.

Eggshell*:

Voor de deuren, kozijnen, daklijsten e.d. maar ook voor op metaal kunt u gebruik maken van de Tom's Oil Eggshell verf van Little Greene. Deze dekkende exterieur eggshell heeft een zeer goede vloei voor een mooie afwerking op houtwerk en metaal. 

Wat de Litte Greene Tom's Oil Eggshell verder nog bijzonder maakt is dat deze uiteraard weersbestendig is maar ook flexibel. Daardoor kan hij een niet al te grote werking van het hout volgen zonder te scheuren. Met een glansgraad van 15% valt deze lak onder de eggshell-lakken, dat het een zeer lage zijdeglans lak is.

Werkt u liever met watergedragen verf? Little Greene heeft als één van de weinige merken watergedragen verf voor buiten die ook echt duurzaam is voor buiten. Met de Little Greene Intelligent Exterior Eggshell haalt u een een dekkende houtafwerking op waterbasis met een UV-bestendige laag voor buiten in huis. 
Intelligent Exterior Eggshell biedt maximale bescherming en is bestand tegen barsten, scheuren en loslaten.

Gloss**:

Om uw huis extra allure, stijl en een klassieke glans te geven kunt u kiezen voor de Intelligent Gloss.
Little Greene Intelligent Gloss is een dekkende, geurarme, sneldrogende watergedragen hoogglanzende afwerking met een uitstekende hechting aan bestaande verouderde alkyd afwerkingen.
Dus een overstap van terpentinegedragen naar watergedragen is geen probleem met deze lak.
(Uiteraard is een juiste voorbehandeling van ontvetten en schuren nog steeds nodig)

Toch liever lekker vertrouwd met een terpentinegedragen hoogglans schilderen? Geen probleem met de Traditional Oil Gloss van Little Greene. Deze hoogglganslak voor binnen en buiten heeft een mooie klassieke hoogglans op hout en metaal.

Buitenmuren:

Uw gevel en muren kunt u schilderen met de muurverf voor buiten; Exterior Masory Paint. 

Deze matte muurverf is buiten uitermate geschikt voor op baksteen, cement gebonden ondergronden en stucwerk. Exterior Masonry Paint biedt 15 jaar bescherming en remt schimmel en algengroei. Met maar 5% glans is deze buitenmuurverf erg mat, wat deze muurverf extra speciaal maakt.

 * zeer laag zijdeglanzend (15% glans)
** hoogglans (85% glans)