De SPS Muurverven zijn stuk voor stuk kwalitatief goede producten die op kleur gemengd kunnen worden en makkelijk te verwerken zijn.

Simpelweg verdelen we de SPS muurverf als volgt:

  • SPS Resimat EC
  • SPS Multimat
  • SPS Projectmat
  • SPS Metallic Tex
  • SPS Buitenmuurverf Façade Mat
  • SPS Protect (een vernis laag voor over muurverf)
  • SPS SP Mat
  • SPS Easytop Muurverf Extra mat

SPS Resimat EC is extra mat met schrobklasse 1

SPS Resimat EC is de bekendste muurverf van SPS. De combinatie van de schrobklasse en glansgraad maakt deze muurverf echt uniek. SPS Resimat EC is dan ook het paradepaardje van het SPS muurverf assortiment. SPS Resimat EC is een hoogwaardige muurverf die voldoet aan alle eisen van de professionele schilder. En met extramat bedoelen we ook extramat. De SPS Resimat EC het 1% glans. Dat is bijna het laagste dat in de markt te verkrijgen is.

SPS Multimat

SPS Multimat is een muurverf met schrobklasse 1 en een glansgraad van 5%. Dat is ongeveer een standaard glansgraad in de markt. Dit noemen we ook wel een matte muurverf. van de bekendste producten van SPS is de SPS multimat. Deze prima dekkende muurverf is geschikt voor de muren maar ook het plafond frist er heerlijk van op. 

SPS Buitenmuurverf Façade Mat

SPS Buitenmuurverf Façade Mat kun je online bestellen bij Verfwebwinkel. Je kunt Buitenmuurverf Façade Mat gebruiken voor het schilderen van buitenmuren. Deze matte muurverf voor buiten laat je gevel weer stralen in iedere kleur die jij maar wilt. Daarnaast is deze verf ademend en zeer buiten duurzaam.

SPS Easytop Muurverf Extra Mat

SPS Easytop Muurverf Extra Mat is een volledig matte muurverf voor binnen. Schrobklasse 1 dus extreem goed reinigbaar. Doordat SPS Easytop Muurverf Extra Mat zo extreem mat is kun je hier echt volledig streeploos mee schilderen

SPS Protect

Bescherm je muren extra met SPS Protect. Verkrijgbaar in Mat en Gloss voor extra wasbaarheid van muren op plaatsen waar extra bescherming gewenst is. Aan te brengen met een viltroller. LET OP: donkere muren kunnen anders opkleuren door SPS Protect.

SPS SP Mat

Is een watergedragen matte muurverf die extreem goed reinigbaar is. SPS SP Mat heeft namelijk schrobklasse 1, het hoogst haalbare. Daarnaast is SPS SP Mat geschikt voor binnen en buiten. Het meest bijzondere aan de SPS SP Mat is het hoge laagdiktebereik in 1 arbeidsgang. SPS SP Mat is ook waterdampdoorlaatbaar en spanningsarm (zeer geschikt voor glasweefsel en renovatievlies)

SPS Metallic Tex

Wil je eens iets anders op de muur? Kies dan voor SPS metallic muurverf. Deze muurverf glans en glittert je werkelijk tegemoet. Muurverf in een metallic glans erin. Verkrijgbaar in diverse metallic kleuren van onder andere Flexa, Histor etc etc.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »