Vind jouw kleurenwaaier bij Verfwebwinkel!

Een kleurenwaaier online bestellen doe je bij Verfwebwinkel. Kleurenwaaiers helpen je bij het kiezen van de juiste verfkleur voor jouw volgende schildersproject. Bijna ieder verfmerk beschikt over een eigen kleurenkaart. Denk aan de Farrow & Ball kleurenwaaier, Wijzonol kleurenwaaier, Sigma kleurenwaaier en Sikkens kleurenwaaier. Er zijn echter ook kleurenwaaiers verkrijgbaar die niet aan een verfmerk verbonden zijn. Zo bevat een RAL-kleurenwaaier een overzicht van alle RAL-kleuren. Zoek jij een kleurkaart voor je volgende schildersklus? Bekijk dan alle kleurenwaaiers op deze webpagina!

De juiste verfkleur kiezen

De juiste verfkleur kiezen, is vaak een hele klus. Er is zo’n enorme keuze aan verfkleuren, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Een beetje basiskennis over kleur is dan wel handig. Kunstschilder Johannes Itten heeft hier ooit de kleurencirkel voor ontworpen. In het midden zette hij de primaire kleuren rood, geel en blauw. Bij het mengen van deze kleuren ontstonden de secundaire kleuren oranje, groen en violet. Bij het mengen van een primaire en een secundaire kleur, ontstaat een tertiaire kleur als geelgroen of blauwgroen. Met de kleurencirkel kun je alle kleuren maken die er bestaan. Wit en zwart komen niet in de kleurencirkel voor, omdat dit geen kleuren zijn. Dit komt doordat wit ontstaat als je alle kleuren met elkaar mengt. Zwart weergeeft juist een gebrek aan kleur. Leuk om te weten voordat je een verfkleur kiest!

Gratis kleurenwaaier: muurverf kleuren kiezen

Bij Verfwebwinkel koop je de kleurenwaaiers van de verfmerken Wijzonol, Farrow & Ball, Sikkens, en Boonstoppel. Ook vind je er kleurenwaaiers met RAL-kleuren. Speciaal voor ons assortiment Engelse verf hebben wij een gratis kleurkaartenpakket samengesteld. Hierin vind je naast de Farrow & Ball en Little Greene kleurenkaart, inspiratieboekjes van Farrow & Ball en Little Greene. Ook vind je er de kleurkaarten van de speciale Little Greene kleurcollecties.

Muurverf kleuren testen

Twijfel je nog steeds over de juiste verfkleur? Bestel dan een sample potje Farrow & Ball Estate Emulsion muurverf of een sample pot Little Greene Absolute Matt Emulsion om de kleur eerst op een klein oppervlak te testen. Een sample potje Estate Emulsion is in alle muurverf kleuren van Farrow & Ball verkrijgbaar. Ook de sample pot Absolute Matt Emulsion is in alle Little Greene kleuren te bestellen.

Kleurenwaaier bestellen bij Verfwebwinkel

Om een goede keuze te maken welke kleur verf het beste bij je interieur of exterieur past, bestel je eerst een kleurenwaaier. Zo weet je precies welke kleur verf je in huis haalt, en kom je nooit voor verrassingen te staan. Met een kleurenwaaier in huis combineer je gemakkelijk de kleur van de muren, deuren en meubels bij elkaar. De beste keuze voor de juiste kleur verf maak je met een kleurkaart. Bestel je kleurenwaaier nu via Verfwebwinkel en ontvang hem de volgende werkdag al in huis!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »