Bestel voordelig online je verfkrabber

Een verfkrabber wordt gebruikt om verf en lijmresten te verwijderen. Vaak gebeurd dit samen met een föhn of afbijt. De krabbers met een gehard blad kunnen opnieuw geslepen worden als het bot is. Een krabber is er in verschillende vormen. De verschillen staat hieronder uitgelegd.

Verfkrabbers

Driehoek
Een driehoek verfkrabber is handig voor het gebruik van grotere oppervlaktes, denk aan bijvoorbeeld een trap. De krabber driehoek is verkrijgbaar in 6 cm en 8 cm breed. Deze driehoekkrabbers hebben een extra gehard stalen blad. Ook wel geblauwd genoemd omdat er een blauwe gloed op het staal zit. Doordat het staal extra hard is blijft deze krabber langer scherp. En mocht de krabber bod worden kun je deze eenvoudig scherp slijpen.

Profiel
Verfkrabber profiel is ideaal voor kleine hoekjes, kozijnen of andere kleinere oppervlaktes. Met het geharde stalen blad kun je oude verflagen verwijderen of lijmlagen los steken. Deze verfkrabber heeft een beukenhouten handvat en licht lekker in de hand. Mochten deze verfkrabber bod worden dan is het mogelijk om deze opnieuw te slijpen.

Ovaal
Deze drubbelvormige verfkrabber is geschikt voor verwijderen van verf uit gedetailleerde oppervlakken. Deze krabber is met name geschikt voor het verwijderen van verf of lijmresten op moeilijk bereikbare plaatsten. Hierbij kun je denken aan gedetailleerd houtwerk of een paneeldeur. De krabber is van gehard staal en kun je aanscherpen na veelvuldig gebruik.

Afsteekmes
Een afsteekmes is ideaal voor het verwijderen van verf- en lijmresten van bijvoorbeeld hout of steen. Doordat het stalen blad gehard is is het mes sterker en blijft langer scherp!

Glaskrabber

Overtollige verf kun je veilig verwijderen met en glaskrabber, een glaskrabber heeft een fijn mesje die ook navulbaar is. Op glas dien je het metalen blad van de ruitenkrabber vlak op het glas te houden om krassen op het glas te voorkomen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »