Je reiniger koop je voordelig bij Verfwebwinkel

Een reiniger kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Heb je bijvoorbeeld ergens verf op gemorst? Wil je je oppervlak reinigen voor je gaat lakken? Of wellicht wil je je handen of kleding reinigen? Verfwebwinkel heeft voor elk probleem een passende oplossing.

Kwasten reinigen

Voor het reinigen van je kwasten, penselen en verfrollers kun je kwastenreiniger gebruiken, deze reiniger is uitstekend geschikt voor terpentinegedragen verf.
Wanneer je op zoek bent naar een kwastenreiniger voor zowel watergedragen als terpentinegedragen verf, ga dan voor de Go!Paint Brush Cleaner.

Oppervlakte reinigen

Voor je kunt gaan schuren en lakken is het nodig om je oppervlak te ontvetten. Dit kan bijvoorbeeld met Universol, Polyfilla Pro S600 of St.Marc.

Hoeka Cleaner is een speciaal reinigingsmiddel voor het verwijderen van bijvoorbeeld vuil-, nicotine-, en vetaanslag. Hoeka Cleaner kun je gebruiken voor pleisterwerk of muurverf.

Verf verwijderen van huid

Den Braven Zwaluw Universal Cleaning Wipes zijn te gebruiken als schoonmaakdoekjes voor het snel schoonmaken van je handen, gereedschap of andere smerige oppervlakken.

Big Wipes Heavy-Duty is nog krachtiger, deze reiniger bevat 4 krachtige reinigers om je handen of kledingstukken te schoon te maken. Het is een zeer krachtig product dat gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld:

  • Verf
  • Kit
  • Teer
  • PUR Schuim
  • Lijm
  • Olie en smeermiddelen

Dreumex Hand cleaner Expert is een professionele handreiniger voor het verwijderen van bijvoorbeeld verf, inkt, lijm, lak en kit van je handen.

Kunststof reinigen

Prochemko Easy-Wax R kan gebruikt worden om zwarte lekstrepen weg te poetsen. Dit product is speciaal geschikt voor gesloten ondergronden zoals kunststof kozijnen, geschilderde kozijnen, gecoat aluminium en damwanden. 
Ook is dit product geschikt om verweerde kunststof kozijnen mee te herstellen dankzij het lichte polijstmiddel dat er in verwerkt is.

Groene aanslag verwijderen

Algendoder Concentraat is een reinigingsmiddel dat geschikt is voor het verwijderen en voorkomen van algen, mos en schimmels van allerlei oppervlakken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »