Vulmiddel kopen met korting

Vulmiddel koop je voordelig online bij Verfwebwinkel. Je kunt vulmiddel gebruiken voor het vullen van hout, beton, steen of gipsplaten. Verfwebwinkel verkoopt een ruim assortiment vulmiddelen van verschillende merken. Denk hierbij aan Alabastine, Bolivia, Polyfilla Pro, Renovaid, Paintura, RepairCare, Den Braven, Rust-Oleum, Mathys. Met ons uitgebreide assortiment ben je in no time klaar met je klus.

Last van houtrot?

Om te voorkomen dat na het vullen van de houtrot het hout door blijft rotten is het aan te raden om houtrot impegneer aan te brengen voor je het hout gaat vullen. 

Verfwebwinkel heeft diverse oplossingen voor het behandelen van je houtrot. Denk aan de producten van Alabastine. Alabastine heeft diverse soorten vulmiddelen in het assortiment. Er is dus altijd een passend product te vinden om de houtrot mee te behandelen. Er is ook een complete set verkrijgbaar, hiermee kun je direct aan slag.

Houtrot in een moeilijke hoek of rondingen? Dan kun je een houtrotreparatiemiddel gebruiken in een koker, denk aan de Repair Care Dry Flex 4 2-in-1. Deze zakt niet uit, is na 4 uur overschilderbaar en is makkelijk toepasbaar. 

Beschadigingen in het hout?

Voor beschadigingen tussen de 10 mm en 20 cm gebruik je een vulmiddel in een koker of een 2 componenten plamuur. Deze vulmiddelen zijn op basis van epoxy. Voordeel? Is overschilderbaar, krimpt vrijwel niet en een goede doorharding. Deze producten zijn toepasbaaar voor bijvoorbeeld deuren, kozijnen, trappen, gevelplaten, spaanplaat, MDF, Multiplex, meubelplaat of meubels. Voor zowel binnen als buiten te gebruiken. Deze vulmiddelen zijn ook te gebruiken in staal of steen.

Wil je snel weer door met je klus? Kijk eens naar de Repair Care Dry Flex SF, ook een epoxyvulmiddel in een koker maar deze droogt een stuk sneller. Ook een voordeel van dit product is dat de 2 componenten in één koker verwerkt zijn, je klikt de koker in het kitpistool en kunt aan de slag.

Beschadigingen in je muur?

Beschadigingen aan je muur binnen kun je vullen met bijvoorbeeld muurvuller van Alabastine. Deze is  kant in klaar in een tube verkrijgbaar. Deze kan worden aangebracht met een plamuurmes en je kunt direct aan de slag.
Heb je Spachtelputz op je wanden? Dan is spackspray ideaal, je kunt de spray direct aanbrengen op je wanden en is daarna overschilderbaar. Meer fan van een koker? Ga dan voor de stuc-o-seal van Den Braven, een overschilderbare acrylaatkit met een korreltje erin. Ideaal voor het bijwerken van muren of plafonds die met structuurverf of spachtelputz zijn gestuct.

Gipsplaat vullen?

Polyfilla Pro F220 is een lichtgewicht vulmiddel dat zeer geschikt is voor het afwerken van je gipsplaat. Het product krimpt niet, is eenvoudig aan te brengen met een spackmes en daarna overschilderbaar. Den braven heeft ook een vulmiddel dat uitermate geschikt is voor het afwerken van je wand of plafond. Je brengt het product aan met een spackmes en kunt direct aan de slag!

Heb je niet zoveel nodig of moeilijk bereikbare plaatsen? Ga dan voor een koker met gipsplaatvuller van bijvoorbeeld Alabastine, deze koker is te gebruiken met een standaard kitspistool.

Naden dichten?

Arcylaatkit, is uitstekend geschikt voor het kitten binnenshuis, deze kit is overschilderbaar maar ook in diverse kleuren verkrijgbaar. Voor naden tussen vensterbanken, trapppen, wanden en plafonds is acryl anti crack aan te raden. Deze kit zorgt ervoor dat de verf niet meer craqueleert op de kit, zo behoud je strak schilderwerk.

Voor het afkitten van je sanitair in de badkamer of keuken kun je het beste sanitairkit gebruiken. Dit is een neutrale siliconenkit die uithard tot een duurzaam elastisch blijvend rubber.

Hybriseal is een afdichtingskit voor beglazings- en gevelvoegen. De kit is uv-, water-, weer- en schimmelbestendig.

Wil je scheuren herstellen in het metselwerk? Gebruik dat de Joint Fix, dit voegreparatiemiddel is geschikt voor het herstellen van voegen zowel binnen als buiten. De kit is ook te gebruiken voor aansluitvoegen tussen lood in metselwerk.

Overige vulmiddelen

Polyester plamuur vult snel en ijzersterk kleine beschadigingen, deukjes en scheurtjes in auto's, scooters en boten. Je kunt met polyesterplamuur gaten dichten tot 2 cm. Polyesterplamuur heeft ook een uitstekende hechting op hout, metaal, polyester, steen en aluminium.

Beschadigingen in je vloer kun je perfect vullen met epoxy reparatiemortel. Dit vulmiddel is sterker dan beton en bestand tegen zware voertuigen en vele chemicaliën.

Grote gaten tot wel 10 cm kunnen gevuld worden met grote gaten vuller, deze gatenvuller is zowel vloeibaar als in poedervorm verkrijgbaar. Deze vuller is ideaal voor het afdichten van leidingdoorvoeren en sleuven. De vuller heeft een uitstekende hechting op steen, stucwerk, beton, gipsplaten en polystyreen.

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »