De producten van het Amerikaanse bedrijf Rust-Oleum staan voor hoogwaardige kwaliteit. Rust-Oleum is fabrikant van verven en coatings voor zowel de professional als voor de consument. De fabrikant is wereldwijde koploper met een productie van meer dan 100 miljoen verfspuitbussen ter wereld!

Rust-Oleum heeft een bijzondere geschiedenis

De fabrikant kent een rijke geschiedenis en is daardoor een wereldwijd bekend merk geworden. De Schotse zeekapitein Robert Fergusson merkte op een dag dat de roestige plek op het dek van zijn schip verminderde als er visolie op werd geknoeid. Door deze ontdekking ging Fergusson op onderzoek uit en ontwikkelde zo de eerste roestwerende verf op basis van visolie. Na jaren ontwikkelen vond hij in 1921 uiteindelijk de beste samenstelling. Een verf die roest stopte, in een nacht droogde en geen nare geurtjes achterliet.

Ruim assortiment

Rust-Oleum producten zoals we die nu kennen zijn met name de beschermende verven, High Performance Coatings zoals ze dat zelf noemen. Spuitbussen met kant-en-klaar geavanceerde coatings die roest voorkomen of een lage onderhoudsinterval hebben. En vulmaterialen zoals Epoxy vulmiddelen. Daarnaast levert de fabrikant ook antislip- en reparatieproducten.

Kleine klussen

Verfwebwinkel.nl heeft een breed assortiment aan Rust-Oleum producten. Denk aan hittebestendige lak en coatings voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties.

De voordelen van Rust-Oleum:

  • Kwaliteits producten die niet te evenaren zijn
  • De producten besparen tijd, geld en zorgen
  • Breed assortiment voor duurzaam onderhoud en renovatie
  • Uitermate geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties


Bestel Rust-Oleum nu online

Bestel nu de kwalitatieve Rust-Oleum producten online bij Verfwebwinkel.nl of neem voor meer informatie direct contact met ons op via de chat, telefoon of e-mail!


 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »