8 jaar schildervrij buiten? Dat kan!

8 jaar schildervrij buiten dat kan met deze verfsoorten. 8 jaar is natuurlijk een hele poos maar als je het juiste verfsysteem toepast kun je er 8 jaar lang vanaf zijn en kan het genieten van je woning beginnen. Kozijnen en boeidelen hebben flink te lijden in ons Hollandse klimaat. Gebruik daarom het juiste verf systeem en kies voor deze producten!

8 jaar schildervrij buiten is een hele poos.

Het is wel raadzaam om tussentijds de liggende delen zoals glaslatten en onderdorpels te inspecteren. Ook de houtverbindingen bij de kozijn zijn kwetsbare stukken die zeker enige observatie verdienen gedurende de 8 jaar. Eigenlijk bedoelen we met 8 jaar schildervrij buiten dat je van het grote onderhout af bent.

Zijn het mooie verkooppraatjes of is het echt haalbaar?

Wil je echt 8 jaar schildervrij zijn volg dan wel de intructies op de verpakking of raadpleeg het kenmerkenblad bij de producten. Hierin staat precies beschreven hoe je ervoor kunt zorgen dat je de 8 jaar schildervrij buiten haalt. Naast de intructies van de fabrikant is het ook belangrijk om een goede kwast of roller te gebruiken. Wil je meer weten over professionele verf? lees dan hier ons blog

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »