Sikkens Rubbol XD High Gloss
Sikkens Rubbol XD High Gloss
Sikkens Rubbol XD High Gloss
Sikkens Rubbol XD High Gloss
Sikkens Rubbol XD High Gloss
Sikkens Rubbol XD High Gloss
Sikkens Rubbol XD High Gloss
Sikkens Rubbol XD High Gloss

Sikkens Rubbol XD High Gloss

Van: €43,75 Voor: €27,34 Incl. btw
Omschrijving: Sikkens Rubbol XD High Gloss is de extreem duurzame buitenlak van Sikkens. Deze hoogglanslak is erg weerbestendig en biedt bewezen bescherming tegen uv-straling. Hierdoor geeft deze lakverf tot wel 10 jaar bescherming en is hij onderhoudsvrij.Sikkens Rubb
Levertijd: Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag bezorgd.

Sikkens Rubbol XD High Gloss online bestellen

Sikkens Rubbol XD High Gloss is de extreem weerbestendige hoogglanslak voor buiten. Het alkydbindmiddel van deze buitenlak is met een gepatenteerde hars (STAR) gemodificeerd. Door deze combinatie kent deze lakverf een extreem hoge buitenduurzaamheid. Daarom biedt deze buitenlak tot wel 10 jaar bescherming!

Sikkens buitenverf

Door de extreem lange levensduur van Sikkens Rubbol XD High Gloss, is deze lak uitermate geschikt voor buitenschilderwerk. Verwerk deze hoogglanslak als het tussen de 5˚C en 30˚C is. Gebruik een kwast of roller om de lakverf op de ondergrond aan te brengen. Sikkens Rubbol is geschikt voor het aflakken van hout, metaal en allerhande harde kunststoffen.

Extreem duurzaam resultaat

Sikkens Rubbol XD High Gloss zorgt voor een extreem duurzaam schilderresultaat. De ondergrond is tot maar liefst 10 jaar schildervrij. Ook de hoogglans afwerking en kleur wordt optimaal behouden. De gepatenteerde STAR-technologie zorgt voor deze extreem hoge buitenduurzaamheid. Wind, regen en uv-straling krijgen hierdoor geen kans. De ondergrond blijft zeer goed beschermd en is goed reinigbaar.

Sikkens Extreme Painting: Montevideo Rotterdam

De eigenschappen van de Sikkens Rubbol XD waren perfect voor het schilderen van de witte letter ‘M’ bovenop de Montevideo-toren in Rotterdam. Daarom is deze letter met de Sikkens Rubbol XD lak witgeschilderd. Zo is de ‘M’ de komende jaren beschermd tegen weer, wind en regen. Op 150 meter hoogte is het wel zo prettig om met een onderhoudsvrije verf te werken. Hier zal je de komende jaren geen schilder meer zien!

Koop Sikkens Rubbol XD High Gloss super voordelig via Verfwebwinkel!

Bij Verfwebwinkel koop je Sikkens Rubbol XD High Gloss super voordelig online in wit en vrijwel alle andere kleuren. Deze hoogglans lakverf is verkrijgbaar in een blik van een halve liter of 1 liter. De verf is direct klaar voor gebruik. Verf nu je buitenschilderwerk met Sikkens Rubbol lakverf!

Bob Geplaatst op 21 Juni 2017 at 08:32

Top verf! zeker een aanrader

5 sterren van de 5, gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen