Alabastine online kopen? Bestel hier voordelig!

56 Product(en)
Sorteer op:
Filter

Alabastine kopen

Alabastine maakt producten om problemen te voorkomen of reparaties onzichtbaar te maken! Of je nu een doorgewinterde klusser bent of af en toe aan de slag gaat, met de voorbehandelingen van Alabastine slaagt iedere doe-het-zelf-klus

Verfwebwinkel heeft een ruim assortiment probleemoplossers van Alabastine. Alabastine is dan ook marktleider in de categorie probleemoplossers! De meest gebruikte producten die je helpen om hout, steen en metaal voor te behandelen om zo een mooi eindresultaat te behalen!

We kunnen de producten van Alabastine als volgt indelen:

  • Voorstrijk en Muurverf
  • Muurvullers
  • Houtvullers
  • Houtrotvullers 
  • Overige

Alabastine voorstrijk en muurverf

Net als grondverf op hout is het heel belangrijk om de muren voor te strijken met voorstrijk voordat je deze met muurverf gaat schilderen. Een voorstrijk voorkomt veelal problemen achteraf. Denk hierbij aan zuiging, hechting en kleurverschillen. Het is daarom belangrijk om nieuwe muren voor te strijken met een dekkende voorstrijk. Alabastine heeft een ruim assortiment voorstrijkmiddelen. 

Alabastine muurvullers

Een mooi eindresultaat staat of valt bij een goede voorbereiding. Bij deze voorbereiding hoort zeer zeker het vullen van scheuren, kieren, naden, gaatjes en grotere gaten. Alabastine heeft een groot assortiment muurvullers. Voor kleine oneffenheden, maar zeker ook voor grote oneffenheden. Met structuur of glad. Alabastine heeft zelfs voor het vastzetten van contactdozen, hoekjes en trapleuningen muurvullers in het assortiment. 

Alabastine houtvullers

Voor ieder gaatje, iedere houtsoort en iedere scheur heeft Alabastine een oplossing met de Alabastine houtvullers. Het Alabastine houtvullers assortiment is erg gevarieerd. De voordelen van Alabastine houtvuller is de droogtijd en het krimpvrij opdrogen. Een reparatie uitvoeren en daarna verder met schilderen? Geen enkel probleem!

Alabastine houtrotvullers

Zijn de gaten wat groter dan verwacht? Of is het hout wat rotter dan het leek? Alabastine heeft een heel gamma van houtrotstop, houtrotvullers en reparatieproducten om houtrot te verwijderen en te vervangen zodat uw kozijnen, deuren en boeiboorden er weer voor lange tijd tegenaan kunnen. 

Overige producten van Alabastine

Naast alle bovengenoemde producten heeft Alabastine alles in huis om jouw verfklus van A tot Z te kunnen volbrengen. Van een verfreiniger (ontvetter) tot plamuur met bijbehorende plamuurmessen, tot alles voor uw voegen en zelfs garagevloer.

Producten van Alabastine koop je bij Verfwebwinkel

Alabastine koop je voordelig en snel bij Verfwebwinkel.nl! Alle Alabastine producten zijn zowel online als fysiek in onze winkel in Roosendaal te verkrijgen. Heb je vragen over de producten van Alabastine of wil je Alabastine kopen en kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op! Onze verfspecialisten helpen je graag verder bij het maken van de juiste productkeuze.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »