Murfill systemen: Doordachte oplossingen voor alle buitenmuren

De gevel is het visitekaartje van elke woning of gebouw. Maar een gevel is onderhevig aan tal van invloeden van buitenaf en van binnenuit: zon, wind, vocht, bouwgebreken…

Het Murfill waterdichtingssysteem is sinds jaar en dag dé referentie voor het bekleden en waterdicht maken van gevels. Mathys introduceerde Murfill Waterproofing Coating begin jaren ‘70. Een elastische, duurzame en waterdichte coating

Murfill is een uitgekiende formule
De unieke Murfill-formule haalt het beste uit verschillende systemen. Zo zorgt de combinatie van verschillende bindmiddelen voor een homogeen product dat waterafstotend, waterdicht en waterdampdoorlaatbaar is. De aanwezige plastificeermiddelen geven blaasjes, haarscheurtjes en vervorming geen kans.

Tot slot biedt een uitgekiende formule van pigmenten en vulstoffen een optimale bescherming tegen vervuiling en verkleuring. De combinatie van deze eigenschappen maken van Murfill wereldwijd dé referentie in waterdichte muurverven. 

Omdat iedere muur anders is zijn er diverse Murfill producten; 

Het meest gebruikte zijn de langdurige elastische, esthetische en waterdichte gevelbescherming voor buiten; Murfill Waterproofing. De matte en blijvend elastische renovatieverf die geschikt is voor renovatie en decoratie van historische en nieuwe gebouwen is de Murfill Renovation

Murfill RP Siloxan NF is een zeer geschikt voor het renoveren van oude gevels, licht scheuroverbruggend en zelfreinigend. Deze matte elastische renovatiecoating voor buitenmuren is op basis van acrylaten-siloxanen met een zeer mat, mineraal eindresultaat.

Mathys MurPrim Primer Aqua NF is een goed dekkende acrylaatprimer voor buitenmuren, die perfect past in het verfsysteem samen met Murfil RP Siloxan NF en Murfil WP Plus NF. Liever een solventgedragen primer voor uw buitenmuren? Mathys MurPrim S NF is een solventgedragen (oplosmiddelhoudend) fixeermiddel en primer voor minerale ondergronden, oude en gezonde ondergronden en geschikt om afgewerkt te worden met met Murfil RP Siloxan NF of Murfil WP Plus NF.

Scheuren tot 2 mm kunnen overbrugt worden met Mathys Murfill WP Inter. Deze elastische tussenlaag voor gevelrenovatie werkt het beste in combinatie met Murfill® WP Plus NF.
Kleinere of andere scheuren worden vooraf gevuld met de elastische Mathys Mur-filler, speciaal voor het herstellen van actieve en niet-actieve voegen en barsten.

Liever een structuurtje op de muur? Dat kan met de Mathys Murfill Quartz. Mathys Murfill® Quartz zorgt voor een langdurige elastische en waterdichte muurbescherming met structuureffect.

Buitengevel versterken met vlies

Verder zijn er nog een Geweven Vlies en Ongeweven Vlies om de Mathys Murfill systemen te versterken , daar waar nodig.

Voor meer informatie open hier de brochure

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »