Mathys heeft een aantal hele mooie, sterke, fijn verwerkbare lakverf op de markt gebracht.

Deze verf is onder te verdelen in;

  • Verf op waterbasis
  • Verf op terpentinebasis

Verf op waterbasis


De watergedragen Fassilux Aqua XPE, schildert als oud vertrouwd alkyd, maar heeft duidelijk een heel groot voordeel; het vergeelt niet! Wit blijft wit en wordt niet geel, ook in de donkere hoekjes van het huis.
Fassilux Aqua XPE is kras- en stootvast en daardoor uitermate geschikt voor deuren, trappen, keukenkastjes en kozijnen en gemakkelijk aan te brengen met kwast of roller. Mathys Fassilux Aqua XPE is leverbaar in Matt, Satin en Gloss.

Verf op Terpentinebasis

Toch liever op verf op terpentinebasis? Ook dat kan natuurlijk. Vertrouwde verf op terpentinebasis is voor Mathys ook niet vreemd en brengen ze al jaren op de markt onder de naam: Fassilux. 
Ook de Mathys Fassilux is leverbaar in het subtiel zijdeglanzende Fassilux Satin en het mooie volle hoogglanzende Fassilux Gloss.

Liever een één-pot-systeem? Dat is pas handig. Mathys Fassicoat in een hechtings-, grond- en eindlaag in 1.  Geen gedoe met meerdere blikken voor hetzelfde werk, gewoon alle lagen met hetzelfde blik. Deze verf op basis van soya-alkydharsen is weersbestendig en vochtregulerend dus ideaal voor je houtwerk buiten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »