Verfwebwinkel is de online verfspecialist. Bij onze online verfwinkel vind je hoogwaardige spuitbus verf van het merk Rust-Oleum. Deze spuitverf is verkrijgbaar voor diverse ondergronden, zoals plastic, glas, aluminium, beton en hout. Of je nu binnen of buiten wilt verven of een hoogglans, zijdeglans of matte afwerking zoekt: bij Verfwebwinkel vind je alle soorten spuitverf.

Voordelig spuitverf bestellen

Spuitbus verf online bestellen gaat supersnel via Verfwebwinkel. Selecteer de verf die jij nodig hebt en leg hem in je winkelmandje. Je kunt je bestelling plaatsen zonder account, maar registreren zorgt er wel voor dat je voortaan nog sneller online verf kunt kopen. Plaats je je bestelling voor 17.00 uur? Dan worden je spuitbussen de volgende werkdag al bezorgd! Woon je in de omgeving van Roosendaal? Dan kun je er ook voor kiezen om je spuitverf bij onze winkel in de Spoorstraat op te halen. Betaal je verf veilig via onder andere iDEAL, creditcard of bankoverschrijving en wij sturen je spuitbus naar je op!

Spuitbussen voor iedere schilderklus

Verfwebwinkel heeft het meest uitgebreide online aanbod spuitbussen. Denk aan Hard Hat spuitbussen en Rust-Oleum CombiColor spuitbussen. Maar ook isoleerspray, antislip spray en zinkspray bestel je in onze online verfwinkel.Zeer geschikt voor eenmalige klusjes of projecten. Je vindt hier spuitbussen om binnen te gebruiken, maar ook spuitbussen met buitenverf. Kies voor mat of glanzend en ga dan voor zijdeglans of hoogglans. Daarnaast kun je kiezen uit diverse verfsoorten, waaronder verf op terpentinebasis oftewel alkydverf. Tot slot vind je bij ons alle verfkleuren van de regenboog! Ook metallic verf is in een spuitbus verkrijgbaar. Waar wacht je nog op? Bestel je spuitbus verf direct online bij Verfwebwinkel!

Tips voor verven met spuitbus verf

Verven met een spuitbus lijkt veel gemakkelijker dan schilderen met een kwast of verfroller. Toch is het belangrijk om goed op te letten hoe je de verf aanbrengt. Daarom geven we een aantal tips voor het schilderen met spuitbus verf:

  1. Oefen je spuittechniek. Schud de bus stevig voordat je begint met het spuiten van de verf. Test je spuittechniek op een onopvallend oppervlak of op een stuk krant voordat je met je schilderproject begint.
  2. Bescherm de omgeving tegen overspray. Gebruik kranten, afplaktape of stoflakens om omliggende zones tegen overspray te beschermen. Je kunt ook je eigen ‘spuitcabine’ maken door een grote kartonnen doos plat te leggen en daar de voorwerpen die je wilt verven in te spuiten.
  3. Breng meerdere dunne lagen aan. Spuit meerdere dunne lagen over het te schilderen oppervlak in plaats van één dikke laag. Begin en eindig je spuitpatroon naast het voorwerp en laat de spray cap bij iedere beweging even los. Brengen iedere strook verf met een gelijkmatige zijdelingse beweging aan en overlap het spuitpatroon telkens ongeveer één derde. Je krijgt het beste resultaat door in een keer een laag op het volledige project aan te brengen in plaats van in verschillende fases op delen van het project. Voor meer gebruikersgemak tijdens het spuiten kun je gebruikmaken van de ComfortGrip
  4. Laat het project drogen. Check de droogtijd van de verf op de spuitbus. Breng niet eerder een nieuwe verflaag aan! Raak het net geschilderde oppervlak niet aan tot het droog is.

Reinig na het spuiten de spuitmond. Houd de spuitbus ondersteboven en druk de sproeikop in totdat er transparant drijfgas uit komt. Dit lijkt op verspilling, maar voorkomt verstopping van de spuitbuis. Zo kun je hem later weer opnieuw gebruiken!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »