Het professionele assortiment Wijzonol muurverf koop je hier online. Het assortiment bevat onder andere:

  • Muurverf van Wijzonol
  • Wijzonol Muurverf Extra Mat
  • Wijzonol Muurverf Mat
  • Wijzonol structuurverf
  • En nog veel meer, dat lees je hieronder!

Met deze diverse soorten muurverf is iedere muur zo geschilderd. Selecteer de verfkleur die bij jouw woning past en koop Wijzonol muurverf online via Verfwebwinkel.nl.

Muurverf van Wijzonol

Muurverf van Wijzonol bestel je gemakkelijk en snel online. Afhankelijk van het gewenste afwerkingsniveau kies je voor Wijzonol Muurverf Extra Mat, Wijzonol Muurverf Mat, Wijzonol Muurverf Zijdeglans. Indien noodzakelijk kun je een muur eerst voorstrijken met Wijzonol Muurvoorstrijk. In vochtige ruimtes, zoals de badkamer, gebruik je het beste Wijzonol Badkamermuurverf. Voor een goed dekkende, witte afwerking koop je de Wijzonol Latex. Buiten kun je met de Wijzonol Buiten muurverf of Wijzonol Wijzoplex Eiglans Buitenmuurverf aan de slag. Voor de professionele schilder verkopen we Wijzonol Wijzotex voor muren en plafonds. Speciaal voor het streeploos, dus zonder baanvorming, schilderen van plafonds hebben we Wijzonol Spacklatex. 

Wijzonol Muurverf Extra Mat

Wijzonol Muurverf Extra Mat is verkrijgbaar in een emmer van 1 liter muurverf en een emmer van 10 liter. Deze volledig matte muurverf is geschikt voor het schilderen van alle steenachtige ondergronden en goed hechtend behang binnen. In tegenstelling tot de meeste matte muurverven, is deze extra matte muurverf uitstekend reinigbaar. Hij voldoet namelijk aan schrobvastheid klasse 1.

Wijzonol Muurverf Mat

Wijzonol Muurverf Mat kun je kopen in een verpakking van 1 liter of 10 liter. Bovendien kun je proefverpakking van 250 ml aanschaffen om de muurverf eerst op een klein deel van de muur te testen. Deze muurverf van Wijzonol dekt perfect, is goed reinigbaar en droogt snel. Na circa een half uur is deze muurverf al stofdroog!

Wijzonol Badkamermuurverf

Wijzonol badkamermuurverf is een schimmelbestendige muurverf op basis van terpolymeerdispersie. Vandaar dat hij zeer geschikt is voor toepassing in vochtige ruimtes als de badkamer. Deze muurverf is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een zeer hoge dekkracht en droogt snel.

Wijzonol Muurvoorstrijk

Wijzonol muurvoorstrijk is een transparant voorstrijkmiddel voor binnen en buiten. Gebruik dit voorstrijkmiddel op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden om poederen en zuiging tegen te gaan. Het voorstrijkmiddel van Wijzonol droogt snel, waardoor je de laag voorstrijk snel kunt overschilderen met muurverf.

Wijzonol Latex

Wijzonol Latex is een mat witte latex voor muren en plafonds. Gebruik deze latex op muren en plafonds van pleisterwerk, metselwerk, gipsplaten, beton of goed hechtend behang. De latex dekt goed en is goed reinigbaar.

Wijzonol Muurverf Zijdeglans

Wijzonol Zijdeglans Muurverf is een waterverdunbare muurverf voor binnen en buiten. Hij heeft namelijk ook buiten een zeer hoge duurzaamheid. Bovendien is deze muurverf uitstekend reinigbaar en voldoet hij aan schrobvastheid klasse 1.

Wijzonol Buiten muurverf

Wijzonol Buiten muurverf is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van steenachtige ondergronden buiten. Deze muurverf kent een hoge buitenduurzaamheid en is zeer weerbestendig. De buitenmuurverf van Wijzonol is goed te verwerken en zorgt voor een gladde, eiglanzende afwerking. Deze muurverf voor buiten kan ik nagenoeg alle kleuren besteld worden, wat dacht je bijvoorbeeld van zwarte muurverf of een mooie groentint?

Wijzonol Wijzoplex Buitenmuurverf Eiglans

Wijzonol Wijzoplex Eiglans Buitenmuurverf is een professionele buitenmuurverf waarmee je gevels en muren, oftewel steenachtige ondergronden, kunt schilderen buiten. Deze muurverf is uitermate duurzaam voor buiten. Uiteraard op waterbasis en onverzeepbaar. Glad en mat uiterlijk!

Wijzonol Wijzotex Mat

Ben jij een professionele schilder en wil je met een goed product voor de dag komen? Dan schilder je muren en plafonds binnenshuis met Wijzonol Wijzotex Mat. Een goed product voor een hele scherpe prijs! 

Wijzonol Spacklatex

Zonder baanvorming een plafond schilderen? Gebruik dan Wijzonol Spacklatex. Het bijzondere van deze latex is dat deze langzaam droogt. Daardoor heb je langer de tijd om zogenaamd nat-in-nat te blijven werken. Hierdoor verklein je aanzienlijk de kans op baanvorming in een (spack)plafond.

Specificaties Wijzonol muurverf

De muurverf van Wijzonol onderscheidt zich van andere merken muurverf door zijn:

  • Hoge dekkracht
  • Gemakkelijke verwerkbaarheid
  • Binnen en buitenmuurverven
  • Diverse afwerkingniveaus

Wijzonol muurverf aanbieding

Wijzonol muurverf kopen is altijd al erg voordelig bij Verfwebwinkel.nl. We hanteren standaard korting op alle onze prijzen, waardoor deze lager liggen dan de adviesprijzen. Daarnaast houden we van acties en gooien we de Wijzonol muurverven in de aanbieding. Wil je weten wanneer de volgende Wijzonol muurverf aanbieding is? Houd dan onze nieuwsbrief in de gaten.

Assortiment Wijzonol muurverf

Bekijk hier het uitgebreide assortiment muurverf van Wijzonol. Of je nou muurverf zwart of in een kleur wilt bestellen de muurverf van Wijzonol is in alle kleuren te mengen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »