Wijzonol - Oer Nederlands familiebedrijf voor topkwaliteit verf

Het meer dan 100 jaar oude Nederlandse familiebedrijf Van Wijhe produceert het verfmerk Wijzonol al sinds 1916. Sinds 1 april 2016 is het predicaat ‘Koninklijk’ uitgereikt aan Van Wijhe Verf B.V. De grootste merknaam van de verffrabrikant is Wijzonol en hangt samen met meer dan 100 jaar ervaring en de wil om constant te innoveren en ontwikkelen. De verffabrikant combineert namelijk traditioneel vakmanschap met de nieuwste technieken. Zo ontstaan de innovatieve kwaliteitsproducten.

Voor iedere klus een oplossing

Of je nu de buitenmuur, hout, steen, kunststof, een keukenkastje, meubels, badkamer of trap gaat verven of behandelen. Voor iedere klus is er een Wijzonol oplossing te vinden. Of het nu gaat om Wijzonol verf op terpentine basis, verf op waterbasis of hoogglans- of zijdeglans lak alle producten zijn op voorraad en verkrijgbaar bij Verfwebwinkel.nl.

Verfwebwinkel is Vakverf Servicepunt

De samenwerking tussen Verfwebwinkel.nl en Wijzonol is bijzonder. Wij kunnen ons namelijk een zogenoemd Wijzonol Vakverf Servicepunt noemen. Hier komen alleen de beste verfwinkels in het land in aanmerking voor. Door dit partnerschap weet je zeker dat je bij Verfwebwinkel.nl het complete assortiment kunt krijgen. Daarnaast worden onze verfspecialisten jaarlijks door Wijzonol geschoold in verftechnisch vastgoed en onderhoud. Zij hebben dus alle kennis, advies en service in huis om je te helpen. Heb je dus een vraag over de producten dan kun je altijd bij Verfwebwinkel terecht. 

De voordelen van Wijzonol:

  • Betrouwbaar Nederlands familiebedrijf
  • Verfwebwinkel is een Vakverf Servicepunt
  • Combineren traditioneel vakmanschap met duurzame innovatieve technieken
  • Breed assortiment van kwalitatieve producten en voor iedere klus is er een juiste oplossing te vinden

De verfproducten van Wijzonol:

Verfwebwinkel.nl voorziet je van verftips!

Voordat je aan de slag gaat met je verfklus is het belangrijk om je er grondig in te verdiepen! Want de juiste aanpak én producten variëren namelijk per situatie. De verfexperts bij Verfwebwinkel.nl kunnen je daar bij helpen. Onze specialisten met hun verftechnische achtergrond adviseren je over de juiste verftechnieken en geven je tips over bijvoorbeeld kleurgebruik.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »