Sikkens Alpha Rezisto Mat

Sikkens Alpha Rezisto Mat

Van: €26,30 Voor: €21,99 Incl. btw
Omschrijving: Sikkens Alpha Rezisto Mat online kopen? Bestel hier voordelig online! Sikkens Alpha Rezisto Mat is extreem vlekafstotend √ schrobklasse 1 √ alle kleuren
Levertijd: Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag bezorgd.

Sikkens Alpha Rezisto Mat online online verkrijgbaar!

Sikkens Alpha Rezisto Mat is een extreem goed reinigbare muurverf. Geschikt voor het schilderen van ruimte die snel vies worden. Denk hierbij aan kantines, kleedkamers, scholen, entrees, keukens etc etc.

 

Extreem goed te reinigen matte binnenmuurverf

  • Extreem vlekafstotend
  • Uitstekend reinigbaar van wateroplosbare vlekken
  • Goed bestand tegen zwarte strepen van schoenen
  • Glanst niet op na reinigen
  • Zeer schrobvast (Klasse 1 volgens DIN EN 13300)

Waarom is Sikkens Alpha Rezisto Mat zo goed schoon te maken?

Dankzij Stainshield technology! Deze speciale technologie is door Sikkens ontwikkeld en voorkomt vlekken. Sikkens Alpha Rezisto Mat is ontwikkeld op basis van deze krachtige Stainshield Technology. Deze unieke technologie zorgt ervoor dat vuil, vet, vloeistoffen en vlekken niet kunnen binnendringen in de verflaag. Daarnaast is Sikkens Alpha Rezisto Mat goed bestand tegen zwarte strepen van schoenen. Hierdoor blijven muren langer mooi en is overschilderen minder vaak nodig. 

Geschikt voor intensief gebruikte ruimtes

Door de extreme vuilafstotendheid is Sikkens Alpha Rezisto ideaal voor ruimtes die onderhevig zijn aan hoge dagelijkse belasting. Het product is daardoor zeer geschikt om toe te passen binnen bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen en horecagelegenheden. Daarnaast is het uitstekend toepasbaar in keukens en (trappen)hallen. Het product is makkelijk verwerkbaar en heeft een mooi mat uiterlijk.

Opglanzen na schoonmaken

Het is belangrijk de muurverf goed door te laten drogen. Dat wil zeggen dat je de eerste 14 dagen de muurverf niet gaat schoonmaken of schrobben. Als je deze droogtijd niet aanhoud kun je glanzende plekken krijgen van het schoonmaken. Ook wel opglanzen genoemd. 

Hoeveel M2 kun je met 1 liter Sikken Alpha Rezisto Mat schilderen?

Verbruik van verf drukken we uit in theoretisch rendement. Hiermee meten we de aan de hand van de laagdikte wat het uitstrijkvermogen is. Daarnaast heb je nog een praktisch rendement wat je uit de verf kunt halen. Hiermee houd je rekening met zuiging van de ondergrond en structuur van de ondergrond. Houd daarom het volgende aan:

Theoretisch rendement:

10 tot 12 M2 per liter kun je aanhouden op een gladde ondergrond. Het rendement van Sikkens Alpha Rezisto Mat is sterk afhankelijk van de applicatie, structuur en porositeit van de ondergrond.
Sterk zuigende oppervlakken altijd behandelen met Alpha Aquafix. 

Hoe kun je Sikkens Alpha Rezisto Mat aanbrengen?

Je kunt Sikkens Alpha Rezisto Mat aanbrengen met een blokkwast. Maar ook met een microvezel roller, dit is een vachtroller die weinig structuur achterlaat op een gladde muur.

Na ongeveer 6 uur kun je een tweede laag aanbrengen. Sikkens Alpha Rezisto Mat is overschilderbaar met zichzelf en alle gangbare muurverven.

 

0 sterren van de 5, gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen