Mathys

Mathys Pegalink

€32,48 €37,41
0 reviews
Mathys Pegalink
Levertijd Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag bezorgd door PostNL.
Voor 17:00 besteld = morgen in huis Gratis thuisbezorgt vanaf €50 Gratis deskundig advies De grootste online verfwinkel van Nederland Topkwaliteit verf voor een lage prijs Kom gerust langs in onze winkel in Roosendaal
Toevoegen aan vergelijking
+
37,41 32,48
In winkelwagen Dit product is op voorraad.
Levertijd Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag bezorgd door PostNL.
Omschrijving Mathys Pegalink is een universele hechtprimer op basis van in water gedispergeerde acrylharsen. Pegalink hecht op vele ondergronden zoals hout, gips, baksteen, beton, gegalvaniseerd staal, koper, zink, polycarbonaat, harde PVC en Pegagraff Hydro.
Vergelijken
Mathys Pegalink is een universele hechtprimer op basis van in water gedispergeerde acrylharsen. Pegalink hecht op vele ondergronden zoals hout, gips, baksteen, beton, gegalvaniseerd staal, koper, zink, polycarbonaat, harde PVC en Pegagraff Hydro.
Mathys Pegalink is een universele hechtprimer en kan met een kwast of roller worden aangebracht. Kan ook met een airless worden gespoten.
  • Uitmuntende hechting op verschillende oppervlakken - ook gladde
  • Soepel
  • Uitstekende vloei
  • UV bestendig
  • Hecht zelfs op een oudere (lichte) siliconen besmetting
  • Verbruik: ca 10m²/l afhankelijk van de ondergrond)
  • Stofvrij: na ca 20 minuten
  • Hanteerbaar: na ca 1 uur
  • Overschilderbaar na 24 uur met acrylverven. Met andere lakken adviseren we eerst een hechtingstest te zetten.
  • Uitgehard: na ca. 2 dagen
  • Onverdund aanbrengen met kwast, roller of spuit
  • Leverbaar in vrijwel alle kleuren
  • Verkrijgbaar in 1 liter en 2,5 liter verpakking
PDF-kenmerkenblad
Kenmerkenblad

Mathys Pegalink

Download kenmerkenblad

Vragen over dit product?

Stel jouw vraag
Mathys Pegalink
Pegalink €37,41 €32,48
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »