Schilderstape voordelig online kopen?

Er zijn diverse soorten tape verkrijgbaar die je klus een stuk makkelijker zullen maken. Schilderstape kan je bijvoorbeeld helpen om mooie strakke lijnen te krijgen. Echter zijn er diverse soorten verkrijgbaar. Iedere kleur geeft aan voor welke ondergrond de tape geschikt is, hieronder een uitleg welke schilderstape jij voor je klus nodig hebt.

Schilderstape

Crème
Kip 301 Masking tape extra is een afplaktape die geschikt is voor algemeen gebruik. Deze schilderstape heeft een uitstekende kleefkracht en is scheurbestendig.Deze maskingtape is NIET UV-bestendig, deze zal dan vervelende plakresten achter laten die lastig te verwijderen zijn.

Geel
Kip 3308 Washi-Tec Premium plus is een topkwaliteit tape en herkenbaar aan de gele kleur. Deze washi tape is ultra dun en daarmee maak je de scherpste verfranden. De Kip 3308 tape is binnen en buiten te gebruiken en heeft een zeer goede hechting. Deze tape is wel UV-bestendig.

Rood
De Kip 3301 Ultra Sharp is geschikt om scherpe lijnen te schilderen op vliesbehang, glasvlies of een gestucte muur. Onder deze tapt zal geen verf doorlopen, dit komt de PaintBlock Technologie.

Paars
Kip 309 Masking Tape Paars is uitermate geschikt voor kwetsbare ondergronden zoals behang of een verse verflaag. Deze tape heeft een zachte lijmlaag waardoor deze perfect geschikt is voor kwetsbare ondergronden.

Blauw
Kip 3307 Washi-Tec is UV- en weerbestendig. Deze schilderstape is geschikt voor buitengebruik en scheurbestendig. Deze schildertape is bestand tegen zonlicht tot wel 2 weken en tegen een maximale temperatuur van 60 graden celsius.

Maskeer

De Kip 348 Maskeerpapier met gele Washi-Tec maskingtape is hetzelfde product maar dan met washi tape, waardoor deze eenvoudig te verwijderen is. Deze is voor zowel binnen als buiten te gebruiken, en is wel UV-bestendig. Dit product is ook verkrijgbaar met folie ipv papier, dat is de Kip 3888 Gele Maskingtape met folie.

Voor het snel afplakken van bijvoorbeeld vensterbanken of plinten is kun je Kip 334 Maskeerpapier met maskingtape gebruiken. Het tape zit al een het papier bevestigd waardoor je direct aan de slag kunt. Deze tape is niet weerbestendig. Dit product is ook verkrijgbaar met folie ipv papier, dat is de Kip Maskingtape met folie.

Tip! Wil je het jezelf helemaal makkelijk maken? Gebruik dan de Kip 335 Dispenser Maskeer, door de rol tape met afdekfolie in de dispenser te klikken kun je eenvoudig de juiste lengte bepalen en afscheuren dankzij de metalen kartelrand.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »