Het ruime assortiment Farrow & Ball vloerverf is hier online te bestellen.

Deze vloerverf is ook wel bekend onder de naam Farrow & Ball Floor Paint. Het assortiment bevat:

  • Farrow & Ball Floor Paint

Met deze vloerverf is iedere vloer in huis in een handomdraai geschilderd. Kies de verfkleur die bij jouw interieur past en bestel de populaire Engelse vloerverf online.

Farrow & Ball vloerverf

Voor het schilderen van houten of betonnen vloeren in je woning gebruik je de speciale Farrow & Ball Floor Paint. Deze vloerverf heeft een lichtglanzende afwerking met een glanspercentage van 40%. Bovendien is de vloerverf milieuvriendelijk en veilig voor mensen en dieren. Dit komt doordat deze Farrow & Ball vloerfverf watergedragen is. Bovendien is de verf bijna geurloos. Erg fijn als je binnenshuis gaat schilderen. Met een kleurenpallet van maar liefst 132 kleuren is er altijd een passende kleur voor jouw interieur te vinden. Fris je interieur op door de vloer in een kleur te schilderen. Of laat je creativiteit de vrije loop en schilder een karpet op de vloer. Alles is mogelijk met de vloerverf van Farrow & Ball. Bestel de Farrow & Ball Floor Paint hier eenvoudig en snel online.

Farrow & Ball Floor Paint

Farrow & Ball Floor Paint is de Engelse vloerverf voor op houten en betonnen ondergronden. Hierdoor kun je ‘m niet alleen in de kamers in je woning toepassen, maar ook bijvoorbeeld in de garage. Na 2 uur is de vloerverf al droog en na 4 uur is de vloer overschilderbaar. Fijne bijkomstigheid is dat de Farrow & Ball vloerverf gemakkelijk schoon te maken is. Je kunt de vloerverf gewoon met een doekje en warm water met schoonmaakmiddel poetsen. Ook geschikt voor het schilderen trappen of keukenkastjes omdat Floor Paint extra kras- en slijtvast is.

Specificaties Farrow & Ball vloerverf

De Engelse vloerverf van Farrow & Ball onderscheidt zich van andere merken vloerverf door:

  • Het uitgebreide kleuraanbod
  • De gemakkelijke afwasbaarheid
  • De uitgebreide toepasbaarheid
  • De snelle droogtijd

Assortiment Farrow & Ball vloerverf

Neem een kijkje in het kleurrijke assortiment Farrow & Ball vloerverf:

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »