Grondverf voor roet & vocht vind je bij Verfwebwinkel

Op het moment dat u wil gaan schilderen moet u eerst mogelijke onderliggende problemen verwijderen. Mogelijke problemen die zich voordoen zijn onder andere vochtproblemen of roet en nicotinevlekken. Om deze problemen te verhelpen bestaat er grondverf voor roet & vocht. Wat u wanneer nodig heeft wordt u haarfijn uitgelegd in deze editie van Verfwebwinkel keuzehulp.

Grondverf voor vochtige muren en plafonds

Muren en plafonds in vochtige, niet goed geventileerde ruimtes, zoals badkamers en keukens kunnen te kampen hebben met schimmel- en vochtplekken. Voordat je gaat schilderen is het belangrijk deze vlekken te isoleren. Dit kun je doen met Zinsser Bulss Eye 123 Plus. Vaak ligt dit aan het gebruik van verkeerde verf voor die specifieke ruimte. Door de muren over te schilderen (en te isoleren) met een vochtwerende verf oogt het netter en is het hygiënischer. Een andere grondverf voor roet & vocht die hier gebruikt zou kunnen worden is de Alabastine Xtra Voorstrijk Vochtige Muren en Kelders.

Primer voor roet en nicotinevlekken

Is er veel gerookt of gestookt in een ruimte dan ga je geleidelijk aan meer roetvlekken zien op de aangebrachte verflaag. Dat is jammer, want je wilt liever dat het er netjes uit blijft zien. Soms heb je zelfs nog last van een roetgeur die uit de muur komt. In dat geval adviseren we Zinsser BIN primer te gebruiken. Deze primer kan zelfs voorkomen dat de geur door de muur heen komt. Voor moeilijk bereikbare plaatsen kun je ook een spuitbus gebruiken. Alternatief is er ook de optie om hiervoor Zinsser Covers Up te gebruiken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »