Betaalmethoden

BETALEN
Wij maken gebruik van verschillende betaalproviders. Iedere betaalprovider biedt verschillende manieren van betalen waaronder: Creditcard. PayPal of iDeal, Mister Cash.
Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten. Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. U kunt betalen middels:

 • Creditcard 
  Wij accepteren Visa, MasterCard. U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
 • iDEAL.
  Deze betaalmethode mogelijk voor rekeninghouders bij ABN Amro, ASN, Frieslandbank, ING/Postbank, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, TriodosBank, van Lanschot Bank.Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

 • PayPal
  PayPal is de online betaalservice waarmee u ook op Marktplaats, 2dehands.nl, eBay en in vele webwinkels makkelijk, veilig en snel kunt betalen. Met PayPal kan elke particulier en onderneming met een e-mailadres gemakkelijk en goedkoop betalingen verrichten. 
 • Overschrijving
  Bij een betaling via overschrijving van bank- of girorekening ontvangt u op onze bevestiging een overzicht van uw bestelling samen met onze bankgegevens. Vermeld altijd uw bestelnummer bij de overschrijving. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor u. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan geven wij de artikelen weer vrij voor de verkoop. Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij uw betaling hebben ontvangen en als uw bestelling verzonden wordt.

  Onze betaalgegevens:

  Rekeningnummer: 1216.52.408

  Rekeninghouder: Verfwebwinkel.nl

  Bank: Rabobank

  IBAN: NL81 RABO 0121 6524 08

  SWIFT / BIC: RABONL2U


 • Mister Cash
  Belgische klanten die bankieren bij Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA Bank of VDK Spaarbank kunnen via MultiSafepay met de betaalmethode Mister Cash online aankopen doen met hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.