Sigma muurverf online kopen gaat heel eenvoudig via Verfwebwinkel.nl. Het assortiment muurverf van Sigma bestaat zoal uit:

 • Sigma buitenmuurverf
 • Sigma binnenmuurverf
 • Sigma Sigmacryl
 • Sigma Sigmapearl
 • Sigma Sigmatex
 • Sigma Sigmulto
 • Sigma Perfect Matt

Met deze verschillende typen muurverf schilder je iedere muur in een mum van tijd! Selecteer de muurverf die het beste bij jouw schilderklus past en bestel Sigma muurverf online.

Sigma muurverf

Sigma muurverf is verkrijgbaar in verschillende soorten. Sigma heeft een zeer breed assortiment Sigma muurverf voor binnen. De muurverf van Sigma is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk en gipskartonplaten. Voor een gladde afwerking van je muren gebruik je Sigma Sigmacryl, Sigmapearl, Renova Isotop, Sigmaresist Fungi, Spackverf, Sigmatex en Sigmatin. Als je echt streeploos schilderwerk wilt leveren, gebruik dan Sigma Perfect Matt.Liever een decoratieve afwerking? Gebruik dan Sigma Sigmulto Metallic Satin of Sigma Sigmulto Effino Supermatt. Voor een gladde afwerking van gevels maak je gebruik van Sigma Façade Topcoat Satin. Meer informatie over de verschillende muurverven van Sigma vind je hieronder.

Sigma Sigmapearl

Sigma Sigmapearl Clean Matt is de zeer goed reinigbare muurverf van Sigma. Gebruik hem in je keuken, trapgat of gang en maak hem schoon met Sigma Sigmapearl Cleaner. Door zijn geringe vuilabsorptie en gemakkelijke reiniging, voldoet Sigmapearl Clean Matt aan schrobklasse 1. Ook na het schoonmaken van de verf, blijft de verf zijn matte uitstraling behouden. Ben je juist op zoek naar een zijdeglans afwerking? Gebruik dan  Sigma Sigmapearl Clean Satin.

Sigma Sigmaresist Fungi

Sigma Sigmaresist Fungi Matt is een schimmelbestendige muurverf voor binnen, bijvoorbeeld als binnenmuurverf voor sanitaire ruimtes. Wat het ideaal maakt voor het schilderen van wanden en plafonds in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Deze muurverf is oplosmiddel- en emissievrij, waterdampdoorlatend en voldoet aan schrobklasse 2.

Sigma Spackverf

Sigma Spackverf Semi-Matt is speciaal ontwikkeld voor spack of andere spuitpleister ondergronden. Doordat de verf weinig vult, blijft de ondergrond zijn structuur behouden. Bovendien heeft deze verf een lange opentijd, zodat er na droging geen baanbontheid ontstaat.

Sigma Perfect Matt

Voor streeploos schilderwerk op muren en plafonds gebruik je Sigma Perfect Matt. Dit is de matste muurverf van het Sigma assortiment muurverven. Je kunt Sigma Perfect Matt naderhand ook plaatselijk bijwerken zonder dat het zichtbaar is.

Sigma Sigmatex Superlatex - binnen- en buitenlatex

Sigma Sigmatex Superlatex Matt voldoet aan de hoogste schrobklasse voor muurverven en is DUBOkeur gecertificeerd. Met schrobklasse 1 is deze muurverf zeer goed schrobbaar.

Sigma Sigmulto

Sigma Sigmulto Metallic Satin is de zijdeglans metallic muurverf van Sigma. De verf is verkrijgbaar in 36 reflecterende metaalkleuren die het licht op verrassende wijze weerspiegelen in het interieur. De Sigma Sigmulto decoratieve muurverven zijn schrobvast en praktisch in gebruik.

Sigma Façade Topcoat

Sigma Façade Topcoat Mat is een matte gevelverf. Deze duurzame gevelverf kan zowel binnen als buiten worden toegepast. De verf is watergedragen, carbonatieremmend, regendicht en goed waterdampdoorlatend. Gebruik deze topcoat voor het afwerken van metselwerk, pleisterwerk (cellen)beton en cementgebonden plaatmateriaal. 

Specificaties Sigma muurverf

Sigma muurverf is anders dan concurrerende muurverf doordat deze:

 • Watergedragen is
 • Zich gemakkelijk laat verwerken
 • Een professioneel resultaat geeft
 • Diverse afwerkingsmogelijkheden kent

Assortiment Sigma muurverf

Bekijk het omvangrijke assortiment Sigma muurverf online op deze pagina.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »