Farrow & Ball kleur stalen online bestellen?

Het assortiment bestaat uit:

  • Farrow & Ball kleurenkaart
  • Farrow & Ball kleurenwaaier
  • Farrow & Ball kleurenalbum

Op deze verschillende kleuren stalen kun je alle actuele Farrow & Ball kleuren bekijken op een kleurecht vlak. Doordat de Farrow & Ball verf zijn opgezet ben je er zeker van de de kleuren 100% kleurecht zijn. Kleur is reflectie van licht. Dat geldt zeker voor de kleuren van Farrow & Ball. Doordat er meer pigment in de verf wordt gestopt heeft het licht er nog meer invloed op. Houdt hier rekening mee met het kiezen van de juiste kleur. 

Farrow & Ball kleurenkaart

Dit is de bekende Farrow & Ball klapkaart. Op de voorkant van de Farrow & Ball kleurenkaart zie je alle 132 actuele Farrow & Ball kleuren. Op de achterkant tref je een overzicht van alle kleurnamen en kleurnummers aan, met een korte beschrijving per kleur.

Farrow & Ball Kleurenwaaier

De Farrow & Ball kleurenwaaier bevat ook alle 132 actuele kleuren. De kleurenwaaier heeft kleurvlakken per kleur van ongeveer 5 x 15 cm. Op de achterkant van iedere kleur staat de naam en het kleurnummer

Farrow & Ball Kleurenalbum

Het Kleurenalbum oftewel Farrow & Ball Large Colour Book is een must-have voor iedere interieur professional. De kleurechte kleurstalen zijn ongeveer een A5 groot en zitten in een ringband op volgorde. Je kunt gemakkelijk de kleuren eruit halen waarmee jij wilt combineren. 

Specificaties van de Farrow & Ball kleurenstalen

  • Alle 132 kleuren zijn aanwezig
  • Kleuren op de kleur stalen zijn 100% kleurecht
  • Overal staat een duidelijke omschrijving van de kleur bij
  • Per kleur is aangegeven welke kleur voorstrijk je nodig hebt

Hoe ga je te werk? 

Farrow & Ball kleuren zijn bijzonder in alle opzichten. Je kunt nagenoeg geen kleur uitzoeken aan de hand van een beeldscherm of foto. Kleuren van Farrow & Ball moet je ervaren in de ruimte waar je ze toe gaat passen. 

Mocht je er niet helemaal aan uitkomen met de kleuren. Ga dan stapsgewijs te werk. Maak eerst een selectie van kleuren die je mooi vind.  Nadat je een selectie gemaakt hebt van een aantal kleuren die je mooi vind kun je een iedere kleur samplepotje bestellen. Hiermee kun je een testvlak maken in de ruimte die je wilt gaan schilderen. Daarmee zie je exact wat het licht doet met de kleur of wat de kleur doet met de ruimte die je wilt gaan schilderen. Zo voorkom je teleurstellingen en kun je creëer je the look of Farrow & Ball!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »