Sikkens muurverf kopen staat garant voor een mooi eindresultaat!

Ben je op zoek naar een hoge kwaliteit muurverf? Koop dan het uitgebreide assortiment Sikkens muurverf hier online! Met de verschillende soorten muurverf uit het assortiment van Sikkens latex ben je klaar voor iedere schilderklus. Welke Sikkens muurverf? Of je nu op zoek bent naar een duurzame buitenmuurverf, schrobvaste, extra dekkende latex of een extreem matte Sikkens ral 9010 muurverf, je vindt het allemaal in ons ruime assortiment Sikkens muurverf! Selecteer heel eenvoudig de kleur die het beste bij jouw interieur past en bestel je Sikkens muurverf met korting online bij Verfwebwinkel.

De beste Sikkens muurverf voor jouw schilderklus

Sikkens heeft verschillende soorten muurverf in het assortiment. Er is dus altijd een muurverf passend bij jouw verfklus! Voor het schilderen van je plafond gebruik je Sikkens Alphacryl Plafond.

Ga je aan de slag met het schilderen van de binnenmuren? Dan biedt Sikkens verschillende opties.

Voor een extreem mat effect kies je voor Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. Voor een schrobvaste muurverf gebruik je juist Sikkens Alphatex SF. Sikkens Alphalux SF is de wasvaste muurverf van Sikkens.

Op zoek naar extreem dekkende muurverf? Dan kies je voor de Sikkens Alpha Projecttex.

Sikkens beschikt tevens over muurverf voor buiten. Sikkens Alphatex IQ en Sikkens Alphatex IQ Mat zijn de zeer schrobvaste buitenmuurverven. Sikkens Alpha Topcoat is de gladde buitenmuurverf variant.

Alphacryl: Sikkens binnenmuurverf van het Rijksmuseum

Wanneer je Sikkens Alphacryl muurverf in huis haalt, ben je altijd verzekerd van muurverf van topkwaliteit. Waarom? Omdat deze muurverf zelfs in het Rijksmuseum is toegepast. In de Alphacryl serie is er binnenmuurverf en verf voor het plafond.

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is de extreem matte binnenmuurverf van Sikkens. Deze muurverf is van zulke hoogwaardige kwaliteit, dat zelfs de muren van het Rijksmuseum ermee geschilderd mochten worden. Hij geeft dan ook een uitstekende dekking en is zeer schrobvast. Door het EcoSure keurmerk is hij tevens uiterst duurzaam. Verkrijgbaar in emmers van 10 liter, 5 liter en 1 liter.

Sikkens Alphacryl Plafond

Speciaal voor het schilderen van plafonds is er Sikkens Alphacryl Plafond. Door de lange open tijd van deze verf ontstaan er geen strepen of baanvorming. Deze verf is extra geschikt voor sterk zuigende (spack)plafonds en is zeer gemakkelijk te verwerken. Verkrijgbaar in een 10 liter verf emmer.

Sikkens Alphatex: watergedragen geurarme muurverf

De Sikkens Alphatex serie bestaat uit watergedragen geurarme muurverf. De geschilderde ruimte is daarom direct weer klaar voor gebruik. Sikkens Alphatex is verkrijgbaar in onder andere zijdeglans en een matte afwerking.

Sikkens Alphatex SF

Sikkens Alphatex SF is een oplosmiddelvrije, watergedragen, gladde muurverf. Deze watergedragen binnenmuurverf is geurarm, waardoor je de ruimte direct na het schilderen gewoon kunt gebruiken.

Sikkens Alphatex IQ

De Sikkens Alphatex IQ muurverf voldoet aan schrobklasse 1 en is geschikt voor het schilderen van winddroog beton, schuurwerk, pleisterwerk en metselwerk. Deze muurverf is zowel binnen als buitenshuis te gebruiken en is zeer gemakkelijk te verwerken.

Sikkens Alphatex IQ Mat

De IQ-buitenmuurverf is ook verkrijgbaar als Sikkens Alphatex IQ Mat voor een matte afwerking. Deze latex verf is zeer schrobvast, weervast en gemakkelijk te verwerken. Een echte aanrader voor de buitenmuren.

Sikkens Alphatex Satin SF

Sikkens Alphatex Satin SF muurverf gebruik je voor het behandelen van winddroog beton, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten, oude, intacte verflagen, behang en nog veel meer. Alphatex Satin SF heeft een zeer hoge dekkracht en een mooie zijdeglans. Verder is de verf geurarm, zodat de ruimte direct na schilderen weer te gebruiken is.

Sikkens Alpha: extreem dekkende muurverf

De Sikkens Alpha serie bestaat uit extra dekkende muurverf van topkwaliteit op alle muren. Extra vuilafstotend en zelfs in een metallic variant verkrijgbaar.

Sikkens Alpha Projecttex

Sikkens Alpha Projecttex is de extra dekkende binnenmuurverf van Sikkens. Deze wasvaste muurverf geeft een zeer mat effect. De verf is gemakkelijk te verwerken en waterdampdoorlatend. De Alpha Projecttex is onder andere verkrijgbaar in Sikkens Alpha Projecttex 10 liter RAL 9010 muurverf.

Sikkens Alpha Topcoat en Alphacoat

Sikkens Alpha Topcoat levert topkwaliteit op je buitenmuren. Deze elastische muurcoating legt een beschermende laag over de Sikkens Alphacoat. Hierdoor wordt je muur uitstekend weervast, super duurzaam, carbonatatieremmend en hecht er weinig tot geen vuil aan.

Sikkens Alpha Rezisto Mat

Als je een binnenmuur echt vuilafstotend wilt maken, gebruik dan Sikkens Alpha Rezisto. Deze muurverf met schrobklasse 1 heeft Stainshield Technology. Deze unieke technologie zorgt ervoor dat vuil, vet, vloeistoffen en vlekken niet kunnen binnendringen in de verflaag. Daarnaast is Sikkens Alpha Rezisto Mat goed bestand tegen zwarte strepen van bijvoorbeeld schoenen. Hierdoor blijven muren langer mooi en is overschilderen eigenlijk niet nodig.

Muurverf of latex verf van Sikkens?

We merken dat er nog wel eens verwarring is tussen de termen Sikkens muurverf en latex verf. Laten we die verwarring direct de wereld uit helpen, latex en muurverf zijn hetzelfde.

De professionele muurverf van Sikkens

De professionele muurverf van Sikkens onderscheidt zich van andere merken muurverf door zijn professionele finishing touch. Alle varianten staan bekend om hun geweldige dekking, zowel binnen als buitenshuis. Door de hoge schrobklassen zijn de muurverven ideaal voor de muren in het gehele huis.

Assortiment Sikkens muurverf

Voor het volledige uitgebreide assortiment Sikkens muurverf moet je natuurlijk bij Verfwebwinkel zijn. Neem een kijkje in het uitgebreide en voordelige assortiment op deze pagina!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »