Filter

Filters

Klaar

Sikkens muurverf online kopen

13 Product(en)
Sorteer op:

Koop het uitgebreide assortiment Sikkens muurverf hier online. Het assortiment bestaat onder andere uit:

  • Sikkens muurverf
  • Sikkens Alphacryl
  • Sikkens Alphatex

Met deze diverse soorten muurverf klaar je iedere schilderklus in een handomdraai. Selecteer de kleur verf die bij jouw interieur past en koop deze populaire muurverf online.

Sikkens muurverf

Sikkens heeft verschillende soorten muurverf in het assortiment. Voor het schilderen van het plafond gebruik je Sikkens Alphacryl Plafond. Voor het schilderen van de binnenmuren biedt Sikkens verschillende opties. Voor een extreem mat effect kies je voor Sikkens Alphacryl Pure Mat SF. Voor een schrobvaste muurverf gebruik je juist Sikkens Alphatex SF. Sikkens Alphalux SF is de wasvaste muurverf van Sikkens. Voor een zeer goede dekking kies je voor de Sikkens Alpha Projecttex. Sikkens beschikt tevens over muurverf voor buiten. Sikkens Alphatex IQ en Sikkens Alphatex IQ Mat zijn de zeer schrobvaste buitenmuurverven van Sikkens. Sikkens Alpha Topcoat is de gladde buitenmuurverf van Sikkens.

Sikkens Alphacryl

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is de extreem matte binnenmuurverf van Sikkens. Deze muurverf is van zo’n hoogwaardige kwaliteit, dat zelfs de muren van het Rijksmuseum ermee geschilderd mochten worden. Hij geeft dan ook een uitstekende dekking en is zeer schrobvast. Door het EcoSure keurmerk is hij tevens uiterst duurzaam. Verkrijgbaar in emmers van 10 liter en 1 liter. Speciaal voor het schilderen van plafonds is er Sikkens Alphacryl Plafond. Door de lange open tijd van deze verf, ontstaat geen baanvorming.

Sikkens Alphatex

Sikkens Alphatex SF is een oplosmiddelvrije, watergedragen, gladde muurverf. Deze watergedragen binnenmuurverf is geurarm, waardoor je de ruimte direct na het schilderen gewoon kunt gebruiken. Net als de Sikkens Alphatex IQ voldoet deze muurverf aan schrobklasse 1. De IQ-buitenmuurverf is ook verkrijgbaar als Sikkens Alphatex IQ Mat voor een matte afwerking.

Sikkens Alphalux

Sikkens Alphalux SF is een matte muurverf voor binnen. Door zijn goede dekking geeft hij een super wit resultaat. Deze watergedragen muurverf is oplosmiddelvrij en geurarm.

Sikkens Alpha

Sikkens Alpha Projecttex is de extra dekkende binnenmuurverf van Sikkens. Deze wasvaste muurverf geeft een zeer mat effect. De verf is gemakkelijk te verwerken en waterdampdoorlatend. De Alpha Projecttex is onder andere verkrijgbaar in Sikkens Alpha Projecttex 10 Ltr RAL 9010. Sikkens Alpha Topcoat levert topkwaliteit op je buitenmuren. Deze elastische muurcoating legt een beschermende laag over de Sikkens Alphacoat. Hierdoor wordt je muur uitstekend weervast, super duurzaam, carbonatatieremmend en hecht er weinig vuil aan.

Als je een muur echt vuilafstotend wilt maken, gebruik dan Sikkens Alpha Rezisto. Deze muurverf met schrobklasse 1 heeft Stainshield Technology. Deze unieke technologie zorgt ervoor dat vuil, vet, vloeistoffen en vlekken niet kunnen binnendringen in de verflaag. Daarnaast is Sikkens Alpha Rezisto Mat goed bestand tegen zwarte strepen van schoenen. Hierdoor blijven muren langer mooi en is overschilderen minder vaak nodig. 

Specificaties Sikkens muurverf

De professionele muurverf van Sikkens onderscheidt zich van andere merken muurverf door zijn:

  • Uitgebreide assortiment
  • Zeer goede dekking
  • Waterbasis
  • Gemakkelijke schrobbaarheid

Assortiment Sikkens muurverf

Neem op deze pagina een kijkje in het uitgebreide assortiment Sikkens muurverf!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »