Spackplafonds streeploos schilderen is een hele uitdaging. Gelukkig is er speciale spacklatex op de markt waarmee je spackwerk streeploos overschildert. Spacklatex is een dikke muurverf die je met de juiste roller kunt aanbrengen zonder dat er baanvorming ontstaat. Heb je al gewone latex gekocht? Voeg dan een droogvertrager toe om de open tijd van de latex te verlengen. Op deze pagina vind je ons assortiment spacklatex en een droogvertrager voor het streeploos schilderen van spackplafonds.

Voorkom baanvorming in spackplafonds met Sikkens Alphacryl Plafond

Sikkens Alphacryl Plafond is een plafondverf die speciaal is ontwikkeld voor het schilderen van spackplafonds. Door de lange open tijd van de verf kun je goed nat in nat werken, waardoor baanvorming wordt voorkomen. Een heel eenvoudig te verwerken verf met een hoge dekkracht en witheid. Vergeelt bovendien niet binnenshuis!

Sigma Spackverf Semi-Matt: de ultieme spacklatex

Sigma Spackverf Semi-Matt is de ultieme spacklatex van Sigma. Dit komt door de lange open tijd die baanvorming in het schilderwerk beperkt. Ondanks dat het een hele volle en dikke muurverf is, is de verf weinig vullend. Hierdoor blijft de oorspronkelijke structuur van het spackplafond mooi zichtbaar. Dit alles zonder een compromis te sluiten op de dekking: met dekkingsklasse 2 is één afwerklaag van deze spackverf vaak al voldoende.

Trimetal Magnatex Plafond: voor een mat wit plafond

Trimetal Magnatex Plafond is een matte plafondverf voor binnen die zeer geschikt is voor het schilderen van spackplafonds. Door de goede open tijd kan aanzetten en overlapping tijdens get schilderen eenvoudig worden voorkomen. Zo ontstaan geen strepen en banen in het schilderwerk. Bovendien maskeert deze spacklatex oneffenheden, doorat hij zeer mat opdroogt. De ideale plafondverf voor een strak, matwit afgewerkt spackplafond.

SPS SPACKTEX Spacklatex 3535 MAT

SPS SPACKTEX Spacklatex 3535 MAT is zeer geschikt voor het overschilderen van spackwerk. Door de vertraagde droogtijd kan aanzetten en baanvorming worden voorkomen. Bovendien kent deze plafondverf een uitzonderlijk hoge dekkracht, waardoor één verflaag vaak al voldoende is. Een makkelijk verwerkbare verf die een mooi decoratief resultaat geeft en bovendien nog eens erg voordelig geprijsd!

Laat latex trager drogen met Owatrol Floetrol

Het verschil tussen spacklatex en gewone latex is de open tijd of droogtijd van de verf. Gewone latex droogt sneller, waardoor banen en strepen kunnen ontstaan. Wil je dat voorkomen? Voeg dan een droogvertrager toe aan de latex. Zo kun je latex trager laten droger met Owatrol Floetrol. Voeg 1 liter Floetrol toe aan 10 liter latex en geniet van een streeploos schilderresultaat.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »