Farrow & Ball verf online kopen

60 Product(en)
Filter producten

Farrow & Ball verf online kopen

Het brede assortiment van Farrow & Ball verf is hier online te bestellen. Het assortiment bestaat o.a.:
  • Muurverf van Farrow & Ball
  • Farrow & Ball lakverf
  • Floorpaint F&B
Met deze verschillende soorten verf is elke schilderklus in huis in een handomdraai geklaard.Kies de kleur die bij je huis past en bestel de populaire Engelse verf online.

Muurverf van Farrow & Ball

Er zijn twee soorten muurverf online te bestellen: de afwasbare matte Estate Emulsion en de beter afwasbare Modern Emulsion. Estate Emulsion wordt ook wel de krijtverf van Farrow & Ball genoemd. De verf bevat 2% glans en daarmee wordt een echte krijtverf-look gecreëerd. Farrow & Ball Modern Emulsion is speciaal ontwikkeld voor keukens en badkamers. Daarnaast is deze verf goed te gebruiken in ruimtes waar veel activiteit plaatsvindt. De verf is beschikbaar in alle kleuren uit het Farrow & Ball kleurenpalet. Twijfel je tussen verschillende kleuren? Dan kun je altijd een sample bestellen voordat je een definitieve keuze maakt.

Farrow & Ball lakverf

De lakverf van Farrow & Ball is ook onderverdeeld in twee categorieën: Estate Eggshell (matte lak) en Full Gloss (hoogglans lak). Beide types zijn in de 132 Farrow & Ball kleuren online beschikbaar.

Vloeren schilderen met Farrow & Ball verf

Voor trappen, vloeren en deuren heeft het merk een speciale verf ontwikkeld die tegen een extra stootje kan: Farrow & Ball Floorpaint. Ook deze verf is in alle kleuren beschikbaar en online te bestellen.

Specificaties Farrow & Ball verf

De Engelse verf van Farrow & Ball onderscheidt zich van andere merken met: Een hoog pigmentgehalte Rijke harsbindmiddelen Een hoog refractiekarakter Karakteristieke kleurdiepte