Voordelig en snel je verfbakken kopen

Er zijn diverse soorten verfbakken en verfemmers verkrijgbaar. Verfwebwinkel heeft deze van Anza en Go! Paint in het assortiment. Hieronder staat een uitleg over welke jij het beste voor je klus kunt gebruiken.

Verfemmers

Voor het schilderen van wanden of plafonds is een emmer vaak makkelijk, er kan een grote hoeveelheid verf in de verfemmer waardoor je snel kunt werken.Wel is het handig om een rooster te gebruiken voor deze verfemmer, dit zorgt voor een gelijkmatigere verdeling van de verf.
Bij de verfemmers van Roll&Go is geen extra verfrooster nodig, deze emmers hebben namelijk een afrolsysteem in de emmers zitten. Voor grote rollers heb je een verfemmer van 12 liter nodig, voor rollers van 18 cm een verfbak van 8 liter.

Verfbakken

Als je een kleinere oppervlakte gaat schilderen kun je het beste een verfbak gebruiken, deze zijn er in diverse afmetingen. Zo is voor het aflakken een verfbak van 15 x 30 cm handig, hier kan een roller van 10 cm breed in.
Voor het schilderen van een wandje met een grotere roller kun je een verfbak gebruiken voor rollers van 18 cm, maar ook zijn er verfbakken voor rollers van 25 cm verkrijgbaar.

Hergebruik van de verfbakken

Wil je je verfbak of verfemmer vaker gebruiken? Plaats er dan een inzetbak in, na het verven gooi je de inzetbak weg en de emmer is weer bruikbaar met een schone inzetbak. Deze zijn van zowel Anza als Go!Paint verkrijgbaar.
Voor het aflakken op hoogte is een verzetketel handig, deze kun je namelijk handig aan je ladder bevestigen met een ladderhaak.
In de verzetketel kun je een inzetstrijkvaatje in plaatsen, doormiddel van het inzetstrijkvaatje wissel je eenvoudig en snel van kleur. In een verzetketel kan ook een Roll&Go worden geplaatst, hierin kun je kleinere hoeveelheden verf kwijt, maar ook is er plek om je kwast te plaatsen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »