Kristian Naalden van Verfwebwinkel

Geschreven door: Kristian Naalden

Shop online
18 Mar 2020

Inspiratie voor het gebruik van Farrow and Ball verf

Laat je inspireren door onze tips en door de foto’s in de galerij en doe inspiratie op voor je schilderklus. Zo weet je zeker dat je alles uit je volgende schilderklus haalt!

De juiste verfkleur kiezen voor je schilderklus

Farrow & Ball heeft maar liefst 132 verfkleuren in het assortiment. Er valt dus genoeg te kiezen voor jouw eerstvolgende schilderklus. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste kleur verf kiest? Er zijn geen vaste regels voor het selecteren van de juiste kleur. Toch zijn er wel een aantal zaken waarmee je rekening moet houden. Denk bijvoorbeeld aan de lichtinval in de ruimte waarin geschilderd wordt. Daarnaast is de sfeer die je in de ruimte wil uitstralen van belang. Hierbij speelt ook het samenspel tussen de verschillende kleuren in de ruimte een rol. Op onze kleurinspiratiepagina vind je diverse kleurschema’s en tips om tot de juiste verfkleur te komen.

Schilderen met Engelse verf

Engelse verf is een echte sfeermaker in huis. Je kunt Farrow & Ball verf op muren, plafonds, vloeren, houtwerk en metaal toepassen. Maar in welke ruimte en op welk object gebruik je welke kleur? Dat is natuurlijk heel persoonlijk en hangt af van de sfeer die je wilt creëren. Ook de glansgraad van de verf speelt een belangrijke rol bij de uitstraling van de te schilderen ondergrond. Op Verfwebwinkel vind je decoratie ideeën voor het gebruik van Farrow & Ball Engelse verf voor het inrichten van: 

  • Eetkamer
  • Keuken
  • Hal en gang
  • Slaapkamer
  • Kinderkamer

Door middel van deze ideeën helpen we je graag op weg. We geven daarnaast ook tips over het schilderen van wandbetimmeringen en buitenwerk. Engelse verf is echt op iedere ondergrond in en om het huis toepasbaar. Zo kun je overal een unieke sfeer creëren.

Ontvang een gratis kleurenwaaier

Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bekijk de kleurenwaaiers van onder andere Farrow & Ball, Wijzonol, Sigma, Sikkens en de RAL-kleuren op Verfwebwinkel.

Ontvang jouw kleurenwaaier!

Laat een reactie achter

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »