Een stoffige betonvloer of cementvloer in de garage is lastig te onderhouden. Iedere vloeistof en al het vuil trekt rechtstreeks in de vloer. Met een goede garagevloer coating is je garagevloer bestand tegen autobanden en allerlei (vloei)stoffen als benzine en olie. Bovendien zorgt het voor een duurzame afwerking van garagevloeren en reinig je je garagevloer voortaan eenvoudig. Bij Verfwebwinkel vind je de Alabastine Garagevloer Coating en Rust-Oleum Garagevloer Coating. Twee hoogwaardige merken die zowel door professionals als doe-het-zelvers worden toegepast. Bestel je vloercoating voor de garagevloer vandaag voor 17.00 uur online bij Verfwebwinkel en ontvang de vloercoating morgen al in huis!

De voordelen van goede vloercoating op de garagevloer

Een garagevloer coating beschermt je garagevloer tegen slijtage, krassen en stoten. De vloercoating legt een stevige beschermlaag over de garagevloer, waardoor vloeistoffen ook geen kans meer krijgen om in de vloer door te dringen. Hierdoor is de vloer ook nog eens heel gemakkelijk te onderhouden. Je kunt hem gewoon met een vochtige dweil met mild schoonmaakmiddel schoondweilen. Wanneer je een coating over je garagevloer hebt aangebracht, kan hij een leven lang mee. Garagevloercoating is zeer gebruiksvriendelijk en zorgt voor een duurzaam resultaat. Bij Verfwebwinkel vind je twee ijzersterke garagevloer coatings: een van Alabastine en een van Rust-Oleum.

Epoxyvloer coating

De garagevloer coating van Alabastine en van Rust-Oleum is een 2 componenten epoxy coating op waterbasis. Deze garagevloer coatings zijn dus een primer en coating in een. Beide coatings zijn verkrijgbaar in het lichtgrijs met gekleurde chips. De bijgeleverde chips hoeven echter niet gebruikt worden als je dat niet wilt. Hierdoor wordt de prestatie van de vloercoating verder niet beïnvloed. Controleer van tevoren goed hoe groot het te coaten oppervlak is. De garagevloer coating van Rust-Oleum zou voldoende moeten zijn voor een vloeroppervlak tot 25 m2, terwijl je met de vloercoating van Alabastine maar tot 20 m2 vloeroppervlak kunt coaten.

Vloercoating aanbrengen

Voor het aanbrengen van een garagevloer coating zijn uitgebreide stappenplannen en instructies beschikbaar. De Rust-Oleum Garagevloer Coating wordt zelfs geleverd met een handige DVD. Een garagevloer coating kan het beste worden aangebracht met een 2 componentenroller. Met een gewone nylon verfroller moet het in principe ook kunnen. Eén laag epoxyvloer coating zou voldoende moeten zijn. Raadpleeg voor de specifieke instructies van jouw product de verpakking. Let op! Meng de gekleurde chips niet door de 2 componenten formule. Deze moeten later los over het zojuist gecoate oppervlak worden gestrooid.

Garagevloer coating online kopen bij Verfwebwinkel

Met een garagevloer coating creëer je een ijzersterke, onderhoudsvriendelijke, slijtvaste en vloeistofdichte garagevloer. Zeg maar dag tegen plekken van vloeistoffen en chemicaliën in je garagevloer. Ook bandensporen in je vloer zijn verleden tijd. Je shopt garagevloer coating heel voordelig en gemakkelijk online bij Verfwebwinkel. Bovendien zijn de coatings van Alabastine en Rust-Oleum zo duurzaam, dat je ze vaak maar een keer hoeft aan te brengen en vervolgens een leven lang van een stevige, strakke garagevloer kunt genieten!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »