Voor optimale bescherming en een strak eindresultaat is de juiste voorbehandeling van de ondergrond onmisbaar. De verschillende grondverven van Finess bieden maximale bescherming van de ondergrond en zorgen voor een goede hechting van de afwerklaag.

Ben je op zoek naar de juiste voorbehandeling van jouw ondergrond? Dan ben je bij Verfwebwinkel.nl aan het juiste adres.

Finess Grondverf is goed vullend en vochtregulerend en geschikt voor hout, MDF, plaatmaterialen, voorbehandeld metaal en pleisterwerk. Het dringt diep in het hout en is goed schuurbaar. Daarnaast heeft Finess ook een Grondverf Acryl, welke watergedragen is, nagenoeg geen oplosmiddel bevat en dus minder milieubelastend is.

Finess Loodvrije menie is roestwerend en geschikt voor ijzer en staal, maar ook voor het beschermen van hout dat met beton of metselwerk in aanraking komt.

Finess IJzermenie wordt gebruikt als grondlaag tegen het roesten van ijzer en staal. Ijzermenie is ook geschikt voor metalen die verwarmd worden, zoals radiatoren en verwarmingsbuizen.

Finess Multiprimer is een multifunctionele, sneldrogende, reukarme, watergedragen grondverf voor ondergronden zoals hout, MDF, PVC en non-ferro metalen (zoals zink en aluminium).

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »