Bestel je grondverf van Finess bij Verfwebwinkel

0 Product(en)
Sorteer op:
Filter

Bestel je grondverf van Finess bij Verfwebwinkel

Voor optimale bescherming en een strak eindresultaat is de juiste voorbehandeling van de ondergrond onwijs belangrijk. De verschillende grondverven van Finess bieden maximale bescherming van de ondergrond en zorgen voor een goede hechting van de afwerklaag. Ben je op zoek naar de juiste voorbehandeling van jouw ondergrond? Dan ben je bij Verfwebwinkel aan het juiste adres.

Finess Grondverf is goed vullend en vochtregulerend en geschikt voor hout, MDF, plaatmaterialen, voorbehandeld metaal en pleisterwerk. Het dringt diep in het hout en is goed schuurbaar. Daarnaast heeft Finess ook een Grondverf Acryl. Deze grondverf is watergedragen dit bevat dus, nagenoeg geen oplosmiddel en is dus en stuk milieuvriendelijker.

Finess Loodvrije menie is roestwerend en geschikt voor ijzer en staal. Dit product kun je ook gebruiken voor het beschermen van hout dat met beton of metselwerk in aanraking komt.

Finess IJzermenie en een grondverf tegen het roesten van ijzer en staal. Ijzermenie is uiterst geschikt voor metalen die verwarmd worden.

Finess Multiprimer is een multifunctionele, sneldrogende, reukarme, watergedragen grondverf voor ondergronden zoals hout, MDF, PVC en non-ferro metalen (zoals zink en aluminium).

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »