Bestel je lak bij Verfwebwinkel

Ben je op zoek naar de mooiste interieurlak, vloerlak of parketlak? Dan ben je bij Verfwebwinkel aan het juiste adres. De transparante Interieurlakken van Finess brengen kleur in huis en geven een decoratieve bescherming aan houtwerk en meubels. Ook voor houten trappen en vloeren biedt Finess een aantal slijtvaste oplossingen.

Interieurlak zijdeglans is geschikt voor het decoratief beschermen van (onbehandelde) houten meubels, lambriseringen, plinten, deuren etc. en leverbaar in diverse interieurlak tinten van het Finess verfmengsysteem.

Vloerlak zijdeglans is een kras- en slijtvaste vloerlak. Geschikt voor het duurzaam beschermen van parketvloeren, houten meubels, plinten, deuren etc. Polyurethaan versterkt, is sneldrogend en bevat nagenoeg geen oplosmiddel, dus minder milieubelastend. Indien een kleur gewenst is, de vloer eerst schilderen met Finess Interieurlak. Uitgezonderd is de kleur Vloerlak white wash.

Parketlak zijdeglans of Parketlak glans is een kras- en slijtvaste, terpentine/white spirit verdunbare parketlak. Geschikt voor met name hardhouten parketvloeren, houten meubels, plinten, deuren etc. Polyurethaan versterkt voor duurzame bescherming tegen intensieve belasting. Accentueert de houtnerf.

Jachtlak is speciaal bedoeld voor het beschermen van hout dat blootgesteld wordt aan water- en weersinvloeden (boven de waterlijn). Tevens uitstekend geschikt voor het vernissen van houten deuren, kozijnen, poorten etc.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »