Bescherm je houtwerk met Rambo verfproducten

Rambo is een Nederlands merk gespecialiseerd in houtbeschermende verfproducten. Van beits en lak tot vernis en olie. Voor houtwerk in en om het huis. Door houtwerk met de hoogwaardige producten van Rambo te beschermen gaan deze langer mee. Een duurzame keuze dus.

Hout voorbehandelen met Rambo

Voor je aan de slag gaat met een verfklus moet je wat voorbereidingen treffen. Begin altijd met het reinigen van de ondergrond. Dat kan erg goed met Rambo Ontvetter. De universele ontvetter en reiniger van Rambo. Ook grondverf of impregneer kunnen deel uitmaken van een goede voorbehandeling. Hiervoor hebben we verschillende Rambo grondverven en Rambo Impregnant.

Hout aflakken met Rambo Pantserlak

Rambo lakverven zijn stevige lakverven die een vochtwerende bescherming bieden voor houtwerk binnen en buiten. Rambo Pantserlak voor binnen is er voor meubels, vloeren en de trap. Rambo Pantserlak voor buiten is er voor deuren en kozijnen en bied wel 8 jaar houtbescherming.

Rambo Pantserbeits: beschermende beits voor hout binnen

Rambo Pantserbeits is een mooie Rambo beits voor buiten die een vochtregulerende bescherming biedt. In ons assortiment hebben we transparante Rambo Pantserbeits die de houtnerf accentueert en de natuurlijke charme van het hout zichtbaar laat en dekkende Rambo Pantserbeits die een mooie dekkende kleur geeft aan het hout in de tuin. Rambo buitenbeits hebben we in verschillende kleuren zoals zwart, wit of een hippe kleur uit de bijzondere ‘vintage collectie’.

Rambo Pantservernis: verfraaiing voor hout binnenshuis

In ons assortiment hebben we een aantal versies van Rambo Pantservernis. Dit is een beschermende en verfraaiende vernis die kras- en stootvast en vocht- en vuilwerend is. Perfect van het beschermen en transparant aflakken van meubels, deuren en kozijnen binnenshuis.

Rambo Olie voor een verzorgende bescherming

We hebben verschillende Rambo Olie producten in ons assortiment. Rambo meubel olie biedt een verzorgende bescherming aan houten meubels en beschermt tegen vocht en vuil. Rambo vloer olie doet dit voor de vloer en zo zijn er nog een aantal varianten van deze beschermende en verzorgende houtolie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »