Bestel je kit voordelig bij Verfwebwinkel

Goedkoop kit en stopverf kopen van onder andere Den Braven, Polyfilla, Mathys en Alabastine doe je hier bij Verfwebwinkel. Een groot assortiment kit kun je kopen bij ons. Hieronder een overzicht van de verschillende soorten kit die je bij ons kunt kopen.

Acrylaatkit

Acrylaatkit voor binnen
De meeste verkochte en gebruikte kit binnen ons uitgebreide kit assortiment is Acrylaatkit. Acrylaatkit hecht op vele ondergronden behalve op glas. Wij hebben verschillende soorten acrylaatkit van onder andere Den Braven en Mathys. De meest bekende acrylaatkit is de Zwaluw Acryl-w. Dit is een acrylaatkit waarmee je de meeste naden kunt kitten, deze kit is verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs, bruin en zwart.

Zwaluw Anti-crack wordt gebruikt voor het kitten van naden die overschilderd moeten worden met latex of muurverf. Een vergelijkbare kit is de Polyfilla Pro S410 Acrylaatkit Non-Crack. Voor acrylaatkit die supersnel overschilderd moet worden heeft Den Braven de Zwaluw Wet-on-Wet acrylaatkit gemaakt. Deze is direct overschilderbaar nadat je de kit hebt aangebracht in de kitvoeg. Alabastine maakt ook een acrylaatkit maar noemt deze anders namelijk Alabastine Houtkit Flexibel.

Acrylaatkit voor buiten
Er zit veel verschil in acrylaatkit voor binnen en buiten. Acrylaatkit voor buiten geschikt om buiten in de openlucht aangebracht te worden. Zeer goed bestand tegen weersomstandigheden in elk seizoen. UV bestendigheid speelt hierbij ook een grote rol. Wij hebben twee soorten acrylaatkit die buiten toepasbaar zijn namelijk Den Braven Zwaluw Acryl Exterior+ en Mathys ElastoPro.

Acrylaatkit met een korrel
Acrylaatkit met een korrel is ideaal te gebruiken voor het kitten van naden in sierpleisters, spachtelputz of andere gestructureerde of korrelige ondergronden. Wij hebben twee soorten acrylaatkit met een korrel in voorraad. Van Den Braven is dit Zwaluw Stuc-O-Seal. Dit is een acrylaatkit met een kleine korrel in een kitkoker. Daarnaast hebben we ook een acrylaatkit met een korrel van Mathys. Dit heet Mathys Mur-Filler. Deze acrylaatkit met korrel past in het assortiment Murfill wat je natuurlijk kent van Mathys Waterproofing Coating, een zeer duurzaam buitenproduct.
Ook Alabastine heeft een acrylaatkit met een korrel. Deze heet de Alabastine structuurkit . Al deze kitten zijn verkrijgbaar in de kleur wit.

Beglazingskit

Voor het afkitten van glas is de kit Den Braven Zwaluw Hybriseal 2PS geschikt, deze kit hecht zowel aan het glas als aan de glaslat. Dit is afdichtingskit op basis van MS-Polymeer. Over het algemeen is deze kit niet heel gemakkelijk af te messen maar wel zeer goed overschilderbaar. En daarnaast uiterst duurzaam voor buiten. Je kunt ook traditionele stopverf gebruiken voor het afstoppen van glas zoals bijvoorbeeld Den Braven Zwaluw Profstop of Toupret Stopverf. Het nadeel van traditionele stopverf is dat deze traag droogt. Wil je een stopverf die sneller droogt gebruik dan Den Braven Zwaluw Monustop.

Afdichtingskit voor binnen en buiten

Zoek je voor buiten een afdichtingskit voor dilatatie- of beloopbare aansluitvoegen? Dan heb je Den Braven Zwaluw Hybriseal Façade nodig. Den Braven Zwaluw Hybriseal Façade is geschikt voor vrijwel alle voorkomende ondergronden in de bouw zoals beton, baksteen, geschilderd hout, geglazuurde ondergronden, aluminium, staal, RVS en diverse kunststoffen.

Wil je buiten een voeg tussen bakstenen herstellen? Daar hebben we ook een speciale kit voor. Den Braven Zwaluw Joint Fix is een kit die lijkt op een voeg die tussen bakstenen zit. Verkrijgbaar in twee kleuren. Andere merken maken ook een soort voegenkit bijvoorbeeld Alabastine buitenvoegreparatie.

Overige kit

Gipsplaten of ander naden vullen? Dan heb je Den Braven Zwaluw Plasterboard-Filler nodig. Ideaal voor het afdichten van naden in gipsplaten want er zit een vezel in dit product zodat je geen gaas nodig hebt.

Siliconenkit voor binnen en buiten. Siliconenkit is zeer goed te gebruiken voor het afkitten van sanitair. Zeker de Den Braven Zwaluw Silicone-NO Sanitairkit daar kan namelijk geen schimmel op komen en is waterbestendig, deze is ook voor buiten te gebruiken.

Afdichten en lijmen tegelijk

In ons grote assortiment kitten hebben we ook kit waarmee je kan lijmen en afdichten in één, dan heb je de Den Braven Zwaluw Hybrifix nodig.

Tips

Nadat je kit of stopverf hebt aangebracht wil je deze zo strak mogelijk afwerken natuurlijk. Daarvoor kun je het beste Den Braven Finisher gebruiken. Deze Finisher laat geen residu achter op de kit, iets wat bijvoorbeeld afwasmiddel wel doet. Je kunt natuurlijk nastrijken met een plamuurmes maar nog beter is om daar een kitspatel voor te gebruiken. Drenk deze spatel in de Finisher zodat de kit / stopverf niet hecht aan de spatel en de kit super glad afgestreken word.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »