Golden Wave producten zijn producten met een traditioneel karakter en geproduceerd volgens authentieke receptuur. Golden Wave heeft een nostalgische uitstraling, terwijl de producten aan alle Europese eisen voldoen. Wie op detail let, kiest voor Golden Wave.

Het assortiment van Golden Wave bestaat uit:

  • Bootlak
  • Olie 
  • Wax en wax remover
  • Kalkpasta

Bootlak:

Deze klassiek gestookte jachtlak is een blanke jachtlak met een hoge bolle glans op basis van natuurlijke grondstoffen, door de zeer hoge bolle glans van deze bootlak en het zeer goede glans-behoud, een uit-stekende water- en weersbestendigheid, een hoge krasvastheid en is erg grote elasticiteit, maakt dat deze lak geliefd is bij menign bootliefhebber. Ook op voordeuren en meubels creeer je met Golden Wave Jachtlak een omgeving vol allure.

Olie:

Om de houten vloer te beschermen kan er volgens Scandanavische traditie gekozen worden voor Golden Wave Hardwax olie. Dit niet filmvormend product is uiterst krasvast en bezorgt de parket een rustiek uiterlijk en laat zich gemakkelijk herstellen. In dunne lagen aanbrengen en navegen; meerdere lagen verhogen de glansgraad.

Liever een minder zichtbare bescherming van de vloer of meubels, dan is de Golden Wave Naturel olie geschikt. Dit bijna onzichtbare product is zeer slijtvast en waterafstotend.

Niets beschermt je teakhouten tuinset zo mooi als Golden Wave Teakolie. Deze olie is een mengeling van lijnzaadolie, terpentijnolie, aromaatvrije solventen en lavendelolie geïnspireerd op een Scandinavische traditie. De Teakolie penetreert in het hart van het hout en geeft geen filmvorming zoals een vernis. Daardoor kan teakolie nooit gaan bladderen. Af en toe de meubels voorzien van een dun onderhoudslaagje is voldoende om lang van de meubels te genieten.

Voor buiten kun je ook kiezen voor de Golden Wave Hardhoutolie. Deze onderhoudsolie op basis van natuurlijke grondstoffen voor het behandelen van alle hout buiten. Ideaal als vlonderolie of vloerolie voor exotische houtsoorten. Verfraait, voedt en beschermt het hout, is waterafstotend en vermijdt mosvorming en vergrijzing. Ook geschikt als grondlaag voor exotisch hout; schilfert niet!

Wax en wax remover:

Om een reeds met kalkverf of kalkwax behandeld stuk hout een mooi verweerd effect laagje te geven gebruik je Golden Wave Kleurwax. Voor het boenen van geboende of verniste meubelen, balken, deuren, vloeren, marmer of linoleum gebruik je Golden Wave Antiekwax. Deze traditioneel gemaakte boenwas op basis van natuurlijke grondstoffen zoals carnauba, candelilla, ruwe bijenwas en Portugese terpentijnolie is ideaal hiervoor. 

Golden Wave Vloeibare Parketwax is specifiek gemaakt voor het onderhouden van houten parketvloeren door zijn waterafstotend karakter en zijn goede antislip-eigenschappen is deze parketwax uitermate geschikt op een vloer.

Met de Golden Wave Waxremover verwijder je alle lagen van in de was geboende meubelen, balken, deuren, vloeren. Golden Wave Waxremover reinigt en verwijdert op een gemakkelijke manier oude waxlagen. 

Kalkpasta:

Met deze unieke Golden Wave Kalkpasta is het mogelijk om de open poriën van bijv. eiken en essen te voorzien van een witte kalk- laag. Met deze kalkpasta kun je een verfijnd whitewash-effect behalen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »