Bestel Polyfilla Pro bij Verfwebwinkel

Of het nu gaat om het schilderen van binnenmuren, houtwerk of gevels: de ondergrond moet altijd perfect zijn voor een optimaal eindresultaat. Aan de zorg voor een perfecte ondergrond herkent u het vakmanschap van een schilder. Polyfilla Pro,voorheen Probastine, is ontwikkeld vanuit grondige kennis van de dagelijkse schilderspraktijk. De kwaliteitsproducten zijn noodzakelijk om tot een professioneel en duurzaam eindresultaat te komen. Van houtrot reparatie en het vooraf impregneren van door houtrot beschadigd hout tot het opvullen van hout of stenen oppervlakten. Polyfilla Pro biedt de beste oplossingen in de vorm van reparatiemiddelen. 

Producten van Polyfilla Pro

Polyfilla Pro biedt reparatiemiddelen voor verschillende klussen. Deze reparatiemiddelen zijn onder te verdelen in verschillende productcategorieën: 

Hout repareren

Polyfilla Pro biedt oplossingen om verschillende problemen met hout ongedaan te maken. Heb je last (gehad) van bijvoorbeeld houtrot of wil je beschadigd hout repareren? Maak dan gebruik van de handige houtreparatiepasta's. Je hebt de keuze uit W350, W360, W370 en W210. Er is een houtraparatiepasta voor elke klus! 

Plamuur

Om oneffenheden in en aan een muur weg te werken, maak je gebruik van een plamuur. Welke soort plamuur je nodig hebt, hangt af van de klus. Voor buiten gebruik je W110 lakplamuur of W120 snelplamuur. Plamuur voor binnen nodig? Ga dan voor W100 plamuur of W130 2K Polystop Plamuur voor grotere oppervlakken. 

Houtsealers en houtprimers

Een houtsealer gebruik je om kops hout mee te sealen. Met een houtprimer kun je een houtreparatie impregneren en/of voorbehandelen. Polyfilla Pro W340 is zo'n kleurloos product om hout mee voor te behandelen. Polyfilla Pro W335 gebruik je om kops hout mee af te dichten (sealen). Hiermee bouw je sneller laagdikte op door een betere hechting. 

Muren repareren

Voor het vullen en repareren van scheuren en gaten in bijvoorbeeld gipskarton, baksteen en de meeste andere gangbare bouwmaterialen gebruik je een vulmiddel. Ook hiervoor heeft Polyfilla Pro dé oplossing, namelijk het F220 vulmiddel. Dit semi-lichtgewicht vulmiddel op basis van polymeerdispersie is gebruiksklaar en vult in één keer. Kit nodig? Ga dan voor Polyfilla Pro S410 Acrylaatkit Non-Crack. De naam zegt al dat je met deze kit geen barsten krijgt na het schilderen. Ideaal voor zowel binnen als buiten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »