Perfecte ondergrond met Polyfilla Pro 

Of het nu gaat om het schilderen van binnenmuren, houtwerk of gevels: de ondergrond moet altijd perfect zijn voor een optimaal eindresultaat. Aan de zorg voor een perfecte ondergrond herkent u het vakmanschap van een schilder. Polyfilla Pro,voorheen Probastine, is ontwikkeld vanuit grondige kennis van de dagelijkse schilderspraktijk. De kwaliteitsproducten van Polyfilla Pro zijn noodzakelijk om tot een professioneel en duurzaam eindresultaat te komen. Van houtrot reparatie en het vooraf impregneren van door houtrot beschadigd hout tot het opvullen van hout of stenen oppervlakten. Polyfilla Pro biedt de beste oplossingen in de vorm van reparatiemiddelen. 

Producten van Polyfilla Pro

Polyfilla Pro biedt reparatiemiddelen voor verschillende klussen. Deze reparatiemiddelen zijn onder te verdelen in verschillende productcategorieën: 

Hout repareren met Polyfilla Pro

Polyfilla Pro biedt oplossingen om verschillende problemen met hout ongedaan te maken. Heb je last (gehad) van houtrot of wil je beschadigd hout repareren? Maak dan gebruik van de handige houtreparatiepasta's van Polyfilla Pro. Je hebt de keuze uit Polyfilla Pro W350 en Polyfilla Pro W360, Polyfilla Pro W370 en Polyfilla Pro W210. Er is een houtraparatiepasta van Polyfilla Pro voor elke klus! 

Polyfilla Pro Plamuur kopen

Om oneffenheden in en aan een muur weg te werken, maak je gebruik van een plamuur van Polyfilla Pro. Welke soort plamuur je nodig hebt, hangt af van de klus. Voor buiten gebruik je Polyfilla Pro W110 lakplamuur of Polyfilla Pro W120 snelplamuur. Plamuur voor binnen nodig? Ga dan voor Polyfilla Pro W100 plamuur of Polyfilla Pro W130 2K Polystop Plamuur voor grotere oppervlakken. 

Houtsealers en houtprimers van Polyfilla Pro

Een houtsealer gebruik je om kops hout mee te sealen. Met een houtprimer kun je een houtreparatie impregneren en/of voorbehandelen. Polyfilla Pro W340 is zo'n kleurloos product om hout mee voor te behandelen. Polyfilla Pro W335 gebruik je om kops hout mee af te dichten (sealen). Hiermee bouw je sneller laagdikte op door een betere hechting. 

Muren repareren met vulmiddel of kit

Voor het vullen en repareren van scheuren en gaten in gipskarton, baksteen en de meeste andere gangbare bouwmaterialen gebruik je een vulmiddel. Ook hiervoor heeft Polyfilla Pro dé oplossing in de vorm van F220 vulmiddel. Dit semi-lichtgewicht vulmiddel op basis van polymeerdispersie is gebruiksklaar en vult in één keer. Kit nodig? Ga dan voor Polyfilla Pro S410 Acrylaatkit Non-Crack. De naam zegt al dat je met deze kit van Polyfilla Pro geen barsten krijgt na het schilderen. Ideaal voor zowel binnen als buiten.

Polyfilla Pro online bestellen

Wat je klus ook is, met de reparatiemiddelen va Polyfilla Pro krijg jij de ondergrond altijd egaal en strak. Bestel jouw Polyfilla Pro producten vandaag nog voor 17 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag al thuis!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »