CombiColor

22 Product(en)
Filter producten

Rust-Oleum Combicolor is een één-laags onderhoudsysteem voor metaal en kan direct over roest worden geschilderd.

Je kunt Combi Color met een kwast aanbrengen maar ook met een roller of airless spuit.
Het assortiment Rust-Oleum Combi Color is zeer uitgebreid, er is zelfs een speciale primer voor verzinkt staal.

De voordelen van Rust-Oleum Combi Color:

 • Kan direct over roest worden aangebracht.
 • Biedt langdurige bescherming 
 • 10,5 m2 per liter! 
 • In één laag dekkend 
 • Lood- en chromaatvrij 
 • Beschikbaar in RAL-kleuren en hamerslag, maar we kunnen Rust-Oleum CombiColor op iedere gewenste kleur mengen in Hoogglans of Zijdeglans!

De producten van Rust-Oleum Combi-Color zijn onder te verdelen in:

 • Primers
 • Spuitbussen
 • Smeedijzer en Hamerslag
 • Hoogglans
 • Zijdeglans
 • Mat
 • Specials

Primers:

Rust-Oleum Combiprimer Hechtprimer is een hechtprimer die uitstekend hecht op gegalvaniseerde oppervlakken en is leverbaar in 750 ml en in handige spuitbus voor de moeilijke plekjes.

Last van Roest? Dan is de Rust-Oleum Combiprimer Anti-Roest de perfecte roestwerende primer voor kaal metaal of ontroest staal. Ook deze primer is leverbaar in 750 ml of in handige spuitbus voor de moeilijke plekjes. 

Spuitbussen:

Omdat diverse geroeste ondergronden niet altijd even gemakkelijk te schilderen zijn met een kwast of roller is er naast Rust-Oleum Primer in spuitbus ook Rust-Oleum Combi-Color verf in spuitbus.
Ideaal voor het sierhekwerk of om kleine plekjes bij te werken.

Smeedijzer en Hamerslag:

Naast de gewone lak van CombiColor is het ook mogelijk om een smeedijzer of hamerslag effect te geven aan je roestig object. 
Rust-Oleum Combicolor heeft Combicolor Smeedijzer in het groen en zwart. En Combicolor Hamerslag is leverbaar in maar liefst 12 verschillende kleuren.

Hoogglans:

Roest direct overschilderen met een hoogglans lak kan met de Combicolor Hooglans. Deze lak is in diverse standaard kleuren maar we kunnen deze hoogglans verf op kleur maken voor u, in vrijwel iedere kleur. Zo wordt uw roestige hekje één met de kozijnen, deuren of schutting rondom uw huis. 


Voor andere ondergronden, dan metaal, heeft Rust-Oleum; Combicolor Multi-Surface. Dit product is een grondverf en aflak in één. Rust-Oleum CombiColor Multi-Surface Hoogglans kan op ondergronden zoals hout, metaal, mdf, pleisterwerk, tegels, verschillende soorten harde kunststof, beton enz. en is leverbaar in 750 ml en 2,5 liter in 12 verschillende kleuren.

Zijdeglans:

Heeft u  liever iets minder glans, dan is de Combicolor Zijdeglans de oplossing voor uw ondergrond. Deze verf lijkt qua glans nog het meeste op de welbekende Hammerite. Combicolor Zijdeglans is leverbaar in diverse standaard kleuren, maar we kunnen deze zijdeglans voor over roest ook voor u op kleur mengen.

Maar ook de Rust-Oleum Combicolor Multi-Surface Zijdeglans is zeer geschikt.
Net als de Rust-Oleum CombiColor Multi-Surface Hoogglans kan deze zijdeglans lak op ondergronden zoals hout, metaal, mdf, pleisterwerk, tegels, verschillende soorten harde kunststof, beton enz. en is Rust-Oleum Combicolor Multi-Surface Zijdeglans leverbaar in 750 ml en 2,5 liter

Mat:

Nog matter dan zijdeglans is het trendy Rust-Oleum Combi-Color Multi-Surface Mat. Rust-Oleum CombiColor Multi-Surface Mat is een grondverf en aflak in één en kan op ondergronden zoals hout, metaal, mdf, pleisterwerk, tegels, verschillende soorten harde kunststof, beton enz en is alleen verkrijgbaar in zwart en wit in 750 ml en 2,5 liter verpakking. En de Rust-oleum Combicolor Mat is rechtstreeks voor op roest en leverbaar in twee kleuren en twee verpakkingen.

Specials:

Soms wil roest of metaal een metallic afwerking!
Ook daar is aan gedacht bij Rust-Oleum. Rust-Oleum Combicolor is namelijk leverbaar in ral 9006, oftewel aluminumkleur (zilver) en in Combicolor Goud.

Omdat Rust-Oleum Combicolor direct over roest geschilderd kan worden, volstaat een standaard verdunner niet en heeft Rust-Oleum een speciale Combicolor verdunner 7301 in het assortiment. Voor hamerslag wordt de Combicolor Thinner 7302 geadviseerd.